Stratenstrijd

Wie wordt "Straat van het Jaar" in 2018?

Op zaterdag 28 april 2018 van 14u tot 17u organiseren we de tweede editie een Stratenstrijd op de Scoutsterreinen! Wie volgt er de Panoramalaan op als "Straat van het Jaar" in 2018?

Wat? Vorm met de bewoners van jouw straat in Wilsele-Dorp een team en doe mee aan een aantal Spel-Zonder-Grenzen-achtige proeven. Wil je geen team samenstellen, dan kan je je ook inschrijven om deel uit te maken van team "Straat Zonder Naam"! We delen je dan ter plaatse in. En deelnemen is uiteraard belangrijker dan winnen!

Supporters en toeschouwers zijn méér dan welkom. Tussen de proeven door en erna is er tijd en ruimte om een babbeltje te slaan, een glaasje drinken en een hapje te eten aan erg democratische prijzen.

Details? Het Team van jullie straat mag zo groot zijn als je wil, maar bestaat minimaal uit 4 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 12 jaar. Er zijn proeven in de stijl van: touwtrekken, denkopdrachten, zaklopen, estafette, kussengevecht, hindernissenparcours, bellenblazen... Winnaars ontvangen een trofee, aandenken en kleine prijs, en veel eer!

Waar? Scoutsterrein Wilsele-dorp, Albert Woutersstraat 28, 3012 Leuven.

Inschrijven? Dit kan via e-mail naar 3012wd@gmail.com.

Foto's van de editie op 7 oktober 2017 kan je hier bekijken: https://photos.app.goo.gl/ameDB421syfLCxzV2. Toen namen teams uit de Panoramalaan, Hagelandstraat, Kleine-Huizenstraat en Leopold Decouxlaan het tegen mekaar op in een Stratenstrijd. De Panoramalaan won overtuigend de titel van Straat van het Jaar met 78 punten.