3012WD

Blijf op de hoogte van 3012WD activiteiten

Welkom bij vzw 3012WD, het onafhankelijk bewonersplatform van Wilsele-Dorp. Via allerlei Activiteiten, werkgroepen Milieu, Sociaal, Ruimte en Algemeen, en via jaarlijkse Dorpsvergaderingen maken we samen van onze gemeente een sociale, gezonde, veilige en bruisende buurt! Via deze website en onze Agenda blijf je op de hoogte van de volgende activiteiten en vergaderingen. Wil je meewerken of reageren, contacteer ons dan via 3012wd@gmail.com. Volg ons op ook op Facebook en mis niets!

  • Za 1/12 19u: Spelletjesavond in Buurtcentrum. meer
  • Za 8/12 14u: De Warmste Wandeling in Wilsele-Dorp. meer
  • Wo 5/12 20u: Infoavond Autodelen in Buurtcentrum. meer
  • Vr 25/01 20u: Nieuwjaarsreceptie op Scouts-Zolder. meer
  • Za 23/02 18u: Wilsele Gloeit in het Hagelandparkje.

Kijk in onze Agenda voor alle activiteiten en vergaderingen.


Andere dorpsactiviteiten

  • Wo 14/11 Zorgzaam Wilsele-Dorp: ZWD zoekt vrijwilligers om mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Zorgzaam WD in één van drie werkgroepen. Voor meer informatie kan je ook naar de vergadering komen op woensdag 14/11 van 19u30 tot 21u30 in Buurtcentrum Wilsele-Dorp.
  • Zo 25/11 Dorpsfeest startvergadering: De Scouts roepen alle verenigingen, buurtwerkers en ondernemers op om samen in het voorjaar van 2019 een groots dorpsfeest te organiseren. Ze nodigen iedereen uit om hierover mee te komen vergaderen op de Scoutszolder op zondag 25/11 om 20u (Albert Woutersstraat 28). Het wordt een soort ‘marktje’ met standjes die bemand worden door de verschillende verenigingen. Zo krijgt de buurt een overzicht van alle activiteiten in Wilsele. Er kunnen initiaties, infostandjes, workshops, acties voor het goede doel, etc. zijn. Ook 3012WD helpt mee en organiseert die dag ondermeer de Keizersloop.
  • Vr 14/12 t.e.m. 6/01: Kerststal Koksijdewijk: Alle dagen ben je welkom iets te komen drinken in het Kerststalletje in de Koksijdewijk in Wilsele-Dorp. Op weekdagen vanaf 18u, in het weekend vanaf 16u. Al vele jaren houdt het Feestcomité Klein-Wilsele er deze traditie in ere. De feestelijke opening is op 14 december met van 17u tot 19u een drink en de Kerstman die langskomt. Op 26 december is er een Kerstontbijt waarvoor je kan inschrijven tot 21/12 via feestcomite_wilsele@hotmail.com.

Over de activiteiten van deze werkgroep lees je meer hier. De volgende vergaderdata vind je steeds in onze Agenda. Komt gerust eens vrijblijvend luisteren of meedenken. Contactpersoon: robijns.karel@gmail.com.

Over de activiteiten van deze werkgroep lees je meer hier. De volgende vergaderdata vind je steeds in onze Agenda. Komt gerust eens vrijblijvend luisteren of meedenken. Contactpersoon: gerrit.verbeeck@icloud.com.

Deze werkgroep oganiseert ondermeer Dorpscafés, Samen Tuinieren, Spelletjesavonden, Wilsele Gloeit, Stratenstrijd, Voetbaltoernooi, Yoga en zoveel meer... Volg onze activiteiten op de website en lees meer hier. De volgende vergaderdata vind je steeds in onze Agenda. Komt gerust eens vrijblijvend luisteren of meedenken. Ook zoeken we steeds vrijwilligers om wanneer het jou past mee te helpen op onze activiteiten. Contactpersoon: werner.broos@telenet.be.

3012WD organiseerde op 6 juni 2018 een Dorpsvergadering in het Buurtcentrum. Lees meer hier.

Contacteer ons via 3012wd@gmail.com en volg ons op Facebook.

Copyright 2018, vzw 3012WD, Wilsele-Dorp.

Privacy verklaring.