2ª caminada per l'Alzheimer

El diumenge 22 de Setembre farem la segona caminada al Salt del Duran, tornarem a veure les millores fetes al Salt i a la Banqueta, de tornada tindrem un esmorzar saludable, fruita, obsequis, diversos jocs i entreteniments, segur que us agradaran.

La A.F.A. Mollerussa-Pla d'Urgell (associació de familiars i malalts d'Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives). Es una associació sense ànim de lucre, creada a la nostra Comarca amb la finalitat d'atendre les necessitats d'una part cada vegada més nombrosa de la població afectada per l'Alzheimer en fase moderada-greu.

Per això volem fer difusió d'aquesta malaltia amb una CAMINADA on hi pot participar tothom, els beneficis aniran destinats a finançar les activitats que porta a terme aquesta Associació entre les que destacarem Tallers de Musicaterapia portats a terme darrerament, de Fisioteràpia, de Risoterapia, tot això adaptat per als afectats per la malaltia i als familiars. Atenció Psicològica Individual per a grups que iniciarem properament.