Jonge mantelzorgers

Samana Magazine (CM) vraagt aandacht voor de jonge mantelzorgers en wil hen eens eens een ontspannende dag bezorgen!

Beste patiëntenvereniging,

Net zoals vorig jaar, willen wij jonge mantelzorgers en hun gezin even in de bloemetjes zetten. Jonge mantelzorgers zijn jongeren (tot 25 jaar) die thuis (mee) voor een ziek familielid zorgen. Wij bieden hen, samen met hun gezin, een dagje gratis Bellewaerde aan.

Hierbij nog wat uitleg:

WAT?

Sommige jongeren zorgen dag in dag uit voor een zieke of zorgbehoevende ouder of grootouder. ‘Helpen’ en ‘zorgen voor’ maken deel uit van het dagelijks leven en dat is niet altijd evident.

Samana wil dit thema onder de aandacht brengen, want jonge mantelzorgers verdienen meer dan een trofee.

WIE?

Ben jij een jongere die dag in dag uit voor iemand zorgt die ziek of hulpbehoevend is? Dan ben jij – samen met je gezin - meer dan welkom op de gratis JOHH (Jonge Helpende Handen) dag op 6 mei 2018 in Bellewaerde.

HOE?

Vertel ons jouw verhaal door je te registreren op onze website of deze link: http://www.johhtrofee.be/registratie_mantelzorger.php

WANNEER?

Tot en met de Paasvakantie kan je registreren. Daarna bezorgen wij je tickets voor de JOHH dag op 6 mei 2018.

Meer info vind je op www.johhtrofee.be

Ik ben ervan overtuigd dat jullie leden allicht ook kinderen hebben die voor hen zorgen. Daarom graag de vraag om deze oproep onder hen te verspreiden. Zo kunnen we zoveel mogelijk jonge mantelzorgers en hun gezin bereiken en hen een dagje ontspanning bieden. Er staat niets tegenover.

Bij verdere vragen hierover, kan je terecht bij info@johhtrofee.be.

Hartelijke groeten,

Kathleen van Walle

Projectmedewerker

Samana

02/246 27 35 | 0478/98 29 53

Kathleen.vanwalle@samana.be | www.samana.be