123toilet

Groothandel schoonmaakartikelen

Over 123toilet

123toilet in de groothandel in schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen van Nederland. Wij verkopen de meest uiteenlopende schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen voor de zakelijke markt. 

Wij zijn groot in toiletpapier, papieren handdoeken, handdoekdispensers, hygiëne en reinigingsmiddelen. Voor elk type schoonmaakwerk hebben wij de juiste schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen. Vanzelfsprekend moeten wij continue up-to-date zijn met onze schoonmaakproducten want wij leveren aan de professionele schoonmaakbranche. 

Naast onze traditionele schoonmaakmiddelen hebben wij ook periodieke schoonmaakproducten en speciaalreiniging zoals sticker-, kauwgom- en graffitiverwijderaar. 

Wij hebben allerlei soorten schoonmaakartikelen. Hieronder vindt u een kleine greep uit onze belangrijke portfolio aan schoonmaakproducten. 

Naast deze producten verkopen wij ook het 123toilet huismerk. Ons huismerk is bij uitstek geschikt als u bij een groothandel tegen lage prijzen wilt kopen. Ons huismerk voldoet aan de eis van een lage prijs met een hoge kwaliteit. Het 123toilet huismerk concurreert op het gebied van kwaliteit makkelijk met de A-merken die wij op voorraad hebben.

Wij leveren alle A-merken zoals 3M, Brise, Kimberly Clark, Tork, Vileda, Vendor, Kärcher, Diversey, Dirks Ladders, Unger en Dyson.

Wij leveren als groothandel in schoonmaakartikelen complete pakketten aan hygiënematerialen. Hygiëne is de laatste tijd steeds belangrijker geworden dus u kunt bij ons naar hartelust shoppen. Wij bieden voor elke branche de beste oplossing. Wij houden daarbij rekening met de wensen en het budget van onze klant. 

Wij hanteren de laagste prijzen in de markt en leveren binnen 48 uur. Wij presenteren onze producten op de website zowel incl. als excl. BTW. 

Beschikbaarheid 123toilet: 09:00–18:00, maandag tot en met vrijdag

Adres: Chemieweg 101, 1422 DX, Uithoorn

Telefoon: 085-401 5784

E-mail: service@123toilet.nl


Sale - desinfecterende handgel

Hoogwaardige desinfecterende Handgel met Nederlands certificaat. Deze handgel bevat 63% Ethanol en is geregistreerd onder het toelatingsnummer 14394N. Voor professioneel en niet-professioneel gebruik. Overal te gebruiken.

Inhoud: Doos met 12 knijpflacons van 100ml

LET OP! i.v.m. de corona richtlijnen kan dit product niet worden geretourneerd.

Deze desinfecterende handgel is een antibacteriële handzeep die je handen schoonmaakt en desinfecteert zonder gebruikt te maken van water, zeep of handdoek.

Meer informatie? Kijk bij desinfecterende handgel. Bestel snel want de voorraad raakt op.  

123toilet groothandel in schoonmaakartikelen