Dag 3

Na drie dagen bosklas, begint de vermoeidheid wat te wegen... Om 7 uur was het nog heel stil in de gang. Daarom werd er vandaag voor een 'steviger' wekmuziekje gekozen: "Thunderstruck" van AC/DC.

Na het ontbijt vertrokken we met de bus naar de grotten van Remouchamps. Hier kregen we een zeer geanimeerde rondleiding die eindigde in een ondergrondse boottocht van 700 meter lang.

Na deze ondergrondse natuurpracht reden we met de bus verder naar het natuurpark 'Monde Sauvage'. Hier was het zeer druk... want uitgerekend vandaag was het Waalse feestdag en hadden de Waalse scholieren een dagje vrij. Aangekomen in het park deden we dadelijk de Safari rondrit met het 'treintje'. Daarna konden we ons lunchpakket eten. Veel tijd om te spelen was er niet want de verschillende shows volgden elkaar in snel tempo op: eerst de papegaaienshow, daarna de zeeleeuwenshow en tenslotte de roofvogelshow. Zeer indrukwekkend allemaal.

Het laatste uur konden de kinderen dan in kleine groepjes vrij rondwandelen in het park.

Met vele mooie indrukken, vertrokken we rond half vijf uit het park om tegen half zes weer toe te komen in de jeugdherberg van Sankt-Vith.

Na het avondeten stond er nog een leuke avondactiviteit te wachten: Stratego en sluipspel. Een avontuurlijke afsluiter van weer een boeiende dag!