Portes obertes virtuals

VEDRUNA SANT SADURNÍ D'ANOIA

Què ens fa especials?

Així som! La nostra identitat

Escola amb valors

La persona

El nostre treball educatiu abraça tots els àmbits de desenvolupament de la persona. Per tal d'afavorir un creixement harmònic. L'alumne esdevé protagonista de la seva educació això fa que sigui responsable i competent per viure en un món divers i plural, i perquè pugui posar les seves capacitats, actituds i aptituds al servei de la societat en la construcció d'un món millor.

L'escola té un tracte familiar i diari amb els pares i els alumnes. Fem un seguiment atenent a les necessitats formatives i socioafectives dels alumnes mitjançant sessions de tutoria individual i col·lectiva.


Escola propera

L'entorn

Eduquem en un clima escolar positiu i motivador. Perquè és quan ens trobem en entorns positius que som capaços de donar el millor de cadascun de nosaltres.

Participem activament en el món que ens envolta; l'escola, el poble i el país. Això fa que tinguem projectes vinculats en tots aquests àmbits.

Eduquem i ens comprometem en el respecte en el món que vivim, per això som escola verda amb molts projectes relacionats amb el medi ambient.


Escola inclusiva i oberta

Les maneres d'aprendre i les actituds d'aprenentatge

Posem en joc les capacitats de cada alumne per aprendre a superar-se mitjançant fites exigents i, a la vegada, tenim presents les seves possibilitats personals. Som una escola oberta i inclusiva, acollim alumnes diferents, amb capacitats i aptituds diverses.

Volem acompanyar el creixement personal adaptant-nos a les capacitats i a les possibilitats de cadascú. Potenciem la feina ben feta, el treball constant i tenaç, la responsabilitat i la corresponsabilitat.

Acompanyem als alumnes per adquirir actituds personals que els permetin tenir autonomia i, a la vegada, aprenguin a treballar en grup.

La manera de treballar activa i participativa, juntament amb la comunicació, la col·laboració i la cooperació, promouen la implicació dels alumnes i dels educadors en la millora del seu procés d’aprenentatge.

Es vol ensenyar a pensar creativament i críticament davant de la realitat.


Escola competent

Les competències del segle XXI

Tecnologies de l'aprenentage i la comunicació
_____________________

A l’escola treballem per aportar elements per a la innovació educativa, des de la perspectiva pedagògica de les tècniques de l’aprenentatge col·laboratiu i la creació de coneixements en xarxa (TAC), per aconseguir ser competents en un món cada dia més digital.


Plurilingüisme
_____________________

L’aprenentatge de les llengües a través de diferents formes de treball: l’ús d’auxiliars de conversa nadius, en grups reduïts, projecte de la llengua anglesa a parvulari (50% en aquesta llengua a P4 i P5) en continuïtat amb la resta d’etapes, viatges…

Sostenibilitat
_____________________

Potenciem els programes que ens encaminen a esdevenir escoles sostenibles i tots aquells hàbits i valors que vivim en el dia a dia, educant des de l’exemple.


Escola compromesa

El moll de l'os del Projecte

Les escoles Vedruna de Catalunya eduquem a partir d’un ideari cristià obert i respectuós que és a l’arrel de la nostra Proposta Educativa. Cada escola disposa d’un Equip de Pastoral que anima i coordina propostes orientades, en el dia a dia, a aprofundir en el creixement personal, a avançar cap al compromís comunitari i a viure i celebrar les festes i moments importants del nostre calendari popular:
Tots Sants, Advent, Nadal, Quaresma, Pasqua, festivitat de Santa Joaquima…

TESTIMONIS

"És una escola que fa un acompanyament profund i individualitzat a tots els alumnes on es busca el potencial de l'alumne"

"M'agrada molt l'escola, em sento molt estimat.
Les classes són molt divertides"

"L'escola és casa. Perquè és un lloc on et sents que formes part d'una família"

"L'escola ha estat un pilar fonamental en el meu creixement i en la meva educació, que avui recordo amb molt d'afecte"

"Si hauríem de matricular de nou al nostre fill, tornaríem a escollir Vedruna - El Carme"

"L'escola aporta un valor diferencial, aquella proximitat, familiaritat i senzillesa ens va captivar"

"Com deia Aristòtil: "Educar la ment sense educar el cor es com no educar", i en aquest sentit la nostra escola educa amb l'estimació, l'amor i l'afecte"

"El projecte d'Anglès ens agrada perquè els permetrà als nostres fills comunicar-se amb un món tan globalitzat "

T'agradaria saber més?

Paqui López

Directora general

Sonia Jiménez

Directora d'Educació Infantil

Elena Carbó

Directora d’Educació Primària

Montse Vilella

Directora d'Ed. Secundària

Tel. 93 891 04 18