Equip d'Educadors

L'equip d'educadors de l'Escorial està format per 16 educadors i un coordinador.

Les funcions dels educadors es defineixen a través de tres equips de treball. Darrera de cada equip hi ha un projecte educatiu viu que s'adapta a les necessitats diàries.

Equip d’educadors d’infantil

Equip d’educadors de menjador

Equip dinamitzadors del lleure

*Cada equip disposa d'un responsable que vetlla pel projecte i el seu desenvolupament

Treballar per equips ens permet una major especialització dels educadors i una formació específica per a cada grup de treball. Setmanalment, els educadors disposen d'hores de coordinació i planificació per tal d'oferir diàriament el millor servei i la millor qualitat educativa.


Us presentem l'equip!!!!

Equip d'educadors d'infantil

LES EDUCADORES DE P3

Ordre d'aparició de la fotografia d'esquerra a dreta: Dora, Teresa i Dúnia

Sóc la Dora i porto treballant com a monitora de menjador 11 anys. Sempre ha sigut la meva passió treballar amb nens petits i per això vaig realitzar els estudis d'Educació infantil. Aquest any formo part del nou projecte com a Educadora de menjador, i com a comunicadora dels nens de P3.Salutacions

Sóc la Teresa. Fa molts anys que estic treballant amb nens, sempre amb els més petits. Em considero una persona responsable, carinyosa, afectuosa i empàtica. M'agrada treballar amb ells perquè puc transmetre'ls valors i educació. També aprenc d'ells cada dia, m'aporten carinyo, innocència, transparència...

Sóc la Dúnia mestra d'educació infantil. Em defineixo com una persona activa, divertida i dinàmica, amb moltes ganes de fer la meva feina. Ser educadora de menjador implica compartir aquest moment tant important del dia, el dinar, amb els més petitons. És un espai-temps on s'aprenen moltes coses i ells aprenen i gaudeixen d'una manera molt vivencial.LES EDUCADORES DE P4 i P5

Ordre d'aparició de la fotografia d'esquerra a dreta: Alba, Sònia, Júlia i Íngrid

Sóc l'Alba i tinc 24 anys. Sóc mestre d' Educació Primària i des de sempre m'ha agradat està vinculada al món de l'educació. Em considero una persona activa i responsable.

Sóc la Sònia, he estudiat Integració Social. Fa cinc anys que treballo a l'escola com ha Vetlladora i sis d'educadora de Menjador. Sóc una persona divertida, empàtica i responsable. La meva tasca al menjador és ajudar els nens a adquirir uns bons hàbits alimentaris i que el menjador sigui un espai agradable i divertit.

Hola! Jo sóc l'Ingrid, educadora de menjador de P5. La meva cara potser us resulta familiar perquè també estic de mestra i vetlladora a Educació Infantil. Sóc una noia molt alegre i divertida, i m'encanta compartir el meu dia a dia amb els nens i nenes. La meva tasca com a educadora de menjador és acompanyar els alumnes en tot moment i fer-los veure que aquesta estona també forma part de la seva educació escolar.

REFERENT DE L'EQUIP D'INFANTIL: Jo sóc la Júlia i tinc 21 anys i sóc una persona molt dolça i molt tranquil·la. Al menjador escolar de l'Escorial Vic tinc la tasca d'educadora referent d'infantil. Estic estudiant el Doble Grau de Mestre/a en Educació Infantil i Primària en menció anglesa a la Universitat de Vic per poder ser mestra en un futur. El que més m'agrada de la meva tasca de treballar amb nens i nenes és precisament poder tractar amb ells i ajudar-los a créixer i a formar-se com a persones.

Equip d'educadors del menjador

Ordre d'aparició de la fotografia d'esquerra a dreta: Dolors, Anna, Imma, Irene i Laura

Sóc la Dolors, sóc educadora en el lleure i ja fa nou anys que treballo en menjadors escolars. També treballo per l'escola com a vetlladora de secundaria i fent l 'acollida matinal. Em considero una persona responsable, sociable i pacient. M'agrada la feina que faig. Penso que treballar amb nens és una tasca molt agraïda. Els nens et recompensen amb escreix , dia a dia, i de moltes maneres, especialment amb les seves mostres d'afecte.

Sóc l'Anna, sóc una noia molt xerraire, carinyosa i empàtica. Sempre veig la part positiva de les persones, dono valor a les relacions personals i que aquestes es basin en el respecte i la cordialitat. Tot i treballar en el lleure, m'agrada destinar part del meu temps lliure als infants i joves. Els caps de setmana, faig de monitora voluntària en un Agrupament Escolta de la ciutat de Vic. El que més m'agrada de treballar amb nens i nenes és interactuar amb ells, compartir sentiments, sentir l'innocència de la infantesa, com també el creixement personal que m'aporten.

Sóc l'Imma la meva tasca es d'educadora de menjador, fà 12anys que ho faig i estic molt contenta de fer-ho i de poder estar amb nens. És una feina que m'agrada molt i que em sento bé amb ells,t'aporten coses positives i aprenem junts dia a dia, és molt gratificant en tots els sentits.

REFERENT DE L'EQUIP DE MENJADOR: Sóc la Irene i fa 4 anys que treballo en menjadors escolars. A més, he estat vinculada en diferents organitzacions acompanyant infants i joves, els quals sempre em sorprenen amb alguna cosa. Em considero una noia curiosa i amb ganes d’aprendre i de compartir. I de fet són aquests els valors que vull transmetre durant l’estona i l’espai educatiu del menjador. Treballant en equip podem multiplicar els resultats!

Sóc la Laura , fa sis anys que estic treballant al menjador de l'escola, compartint l'estona del dinar, primer amb els més menuts a P4 i des de fa uns anys, amb els infants de primària. Em considero una persona dinàmica, activa i alegre, intento transmetre aquests valors en la meva tasca del dia a dia, convertint aquestes dues hores en una estona agradable i plena d'aprenentatges, on els infants puguin gaudir i alhora adquirir una hàbits i unes rutines. Personalment treballar al menjador és un aprenentatge constant i una riquesa d'experiències, on, ambdues parts, creixem junts dia a dia.

Equip d'educadors de lleure i el coordinador

Ordre d'aparició de la fotografia d'esquerra a dreta: Albert, Laura, Marta, Xènia i Carlos.

Sóc l'Albert i tinc 26 anys. Mestre d’educació física i amant de tot tipus d’esport. Sóc una persona molt social, pacient i ambiciosa. M’encanta treballar en equip i tenir les idees clares per aconseguir l’objectiu comú. El que més m’agrada dins la meva tasca del menjador escolar és poder treballar els hàbits, molt importants, i complementar l’aprenentatge de tots els nens i nenes amb els que tractem, superant-nos conjuntament dia rere dia.

Hola! Em dic Laura, tinc 25 anys i sóc monitora de lleure a l'esplai Marcianet de Sant Bartomeu del grau, em considero una persona molt organitzada, amable, aventurera i amb ganes de fer les coses ben fetes. I el que m'agrada més de treballar al lleure és poder compartir moments amb els nens.

REFERENT DE L'EQUIP DE LLEURE: Sóc la Marta Carol, tinc 22 anys, sóc de Vic i estudiant de Pedagogia. El meu paper dins el menjador és el de responsable de lleure, amb l'objectiu de potenciar els moments d'esbarjo com a espais educatius. El que més m'agrada de la meva tasca són els vincles amb els infants i amb l'equip de monitors.

Soc la Xènia i estudio Educació Social a l’UVic. Des de petita he estat involucrada en el món del lleure i és per aquest motiu que m’he decantat per treballar en un menjador infantil. Crec que és un espai molt important dins de l’educació no formal durant tota l’etapa educativa. Es un moment de trencament entre classes en el que es crea un espai perfecte per treballar diferents hàbits i valors amb els més petits.

COORDINADOR GENERAL: Carlos Lozano, 28 anys. Apassionat de l’esport, m’agrada conèixer món, compartir temps amb la família i amics. Pacient, simpàtic i perfeccionista. Treballo amb entusiasme. Tinc la motivació necessària i sé transmetre-la al meu equip. M'encanta el que faig, i és contagiós. Mestre, coneixedor de les dinàmiques que es creen entre els infants. Mai em desvio de l’objectiu. M’esforço per oferir una feina de qualitat a temps, tot el temps. Crec en l’educació com a eina per millorar la societat. El menjador? L’espai òptim per treballar hàbits importantíssims, socialitzar amb els companys i contemplar l’hora de menjar com a procés d’aprenentatge.