El menjador de l'escola

En aquest espai trobareu tota la informació referent al menjador de l'escola i la llar d'infants.

Al menú superior podeu consultar els diferents apartats i fer-nos arribar consultes i suggeriments.

Curs 2021-22: BENVINGUDA

Benvolgudes famílies,


Aquest any comencem de nou el curs amb els efectes que provoca la pandèmia. Des l’equip de monitors de menjador, mantenim tota la il·lusió per compartir el temps i vivències que significa el fet de dinar a l’escola.

El bloc de l’escola serà, com sempre, el mitjà a través del qual compartirem el dia a dia del nostre menjador. Som ben conscients d’educar, també, en l’espai de temps del migdia per aprendre a conviure, compartir i esdevenir cada dia més autònoms i responsables sense perdre de vista l’oportunitat de divertir-nos amb els amics.

El temps del migdia es destina a l’infant (i també als alumnes més grans) a l’adquisició de l’aprenentatge dels hàbits alimentaris saludables donant protagonisme a la cooperació i la tolerància, per donar valor a la inclusió dins la proposta educativa d’un espai tan distès com pot ser el menjador.

La higiene, més que mai, és un hàbit fonamental en les nostres vides, és per aquest motiu que es vol fer especial atenció en l’adquisició de la rutina de la rentada de mans i l’ús de la mascareta.

Des d’ara, estem a la vostra disposició.

Així és el nostre menjador:

Educació Infantil (P3):

Educació Infantil (P4 i P5):

Educació Primària: