Welkom op onze website gericht op mediavaardigheden
en mediawijsheid voor het basisonderwijs! 

In de snel evoluerende digitale wereld van vandaag is het cruciaal voor leerlingen om niet alleen de basisvaardigheden te verwerven die nodig zijn om met moderne technologie om te gaan, maar ook om kritische denkers en verantwoordelijke digitale personen te worden. Onze website is een bron van inspiratie, educatieve hulpmiddelen en praktische tips voor leerlingen, leerkrachten en ouders.

Hier vindt u een schat aan informatie en tools die zijn ontworpen om kinderen te helpen navigeren door de online wereld, sociale media begrijpen, nepnieuws herkennen en hun digitale voetafdruk beheren. We bieden advies over het aanleren van digitale geletterdheid, privacybescherming en online gedragsregels.

Ons doel is om kinderen voor te bereiden op een toekomst waarin technologie een integraal onderdeel is van hun leven, terwijl ze tegelijkertijd bewust en verantwoordelijke online surfers worden. 

Samen kunnen we bouwen aan een generatie die de kracht van media begrijpt en deze op een positieve manier benut. Ontdek onze website en begin vandaag nog met het ontwikkelen van mediavaardigheden en mediawijsheid!


Microsoft Teams

Klik op het logo om de app
te installeren.

Microsoft 365

Klik op het logo om aan te melden op het online portaal

Kahoot!

Klik op het logo om Kahoot te starten.