Simpozionul Științific Studențesc

Dragi studenți,


Bun venit la cea de-a XIX-a ediţie a Simpozionului Științific Studențesc USAMV Cluj-Napoca, 2021.

O ediție specială din toate punctele de vedere, Simpozionul Ştiinţific Studenţesc este o manifestare de tradiţie în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, desfăşurându-se la începutul fiecărui sezon estival.

Scopul Simpozionului este de a crea cadrul pentru prezentarea şi dezbaterea lucrărilor ce conţin rezultate ştiinţifice şi tehnice obţinute de către studenţii participanţi pe parcursul pregătirii profesionale, precum şi de a facilita colaborarea ştiinţifică între participanţi.

Simpozionul este organizat de reprezentanţii studenţilor din Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, în 3 Iunie 2021.

Candidaţii eligibili pentru înscriere sunt studenţii şi masteranzii, iar înregistrarea se poate face la o singură secţiune din cele 15 posibile, din cadrul celor 5 facultăţi, în funcţie de tematică abordată.

Participarea voastră la această manifestare ştiinţifică va stimula, cu certitudine, dezvoltarea voastră personală, noi idei de colaborare şi de cercetare în domeniul preferat!

Mai mult, un stimulent sigur pentru performanţă, va fi premierea celor mai bune lucrări ştiinţifice prezentate la fiecare din cele 15 secţiuni!

Vă mulţumim că ne onoraţi cu prezenţa şi aşteptăm cu entuziasm participarea Dumneavoastră!


Mult succes,

Mădălin Florentin GRIGORE,

Prefectul Studenţilor din USAMV Cluj-NapocaCum ne vom desfășura anul acesta?

Anul acesta, datorită situației deosebite de la nivel mondial, ne vom desfășura ONLINE!

Având în vedere că examenul de licență și disertație va fi adaptat la același sistem, aceasta oportunitate vine în sprijinul studenților, pentru a exersa o prezentare online și a împărtăși proiectele la care lucrează.