Jurnalul Studenților Economiști din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești

Bun venit pe site-ul Jurnalului Studenților Economiști din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești!

Jurnalul se dorește a fi un teren de desfășurare pentru activități de cercetare ale studenților Facultății de Științe Economice, sau de colegi ai acestora de la alte instituții de învățământ superior economic din țară și străinătate, care participă la evenimente comune de natură științifică.

Vor fi gazduite aici atât creațiile prezentate la simpozioanele științifice studențești din domeniul științelor economice, sau alte evenimente de natură științifică, cât și cele rezultate din activitatea educațională obișnuită a studenților.

Sunt acceptate lucrări din toate ramurile științelor economice, precum și din domeniile conexe.

Dragi studenți, sunteți bineveniți să ne propuneți creațiile voastre, pe care le vom publica cu plăcere, în măsura în care ele îndeplinesc nivelul de rigurozitate științifică așteptat de la viitorii economiști.

Jurnalului Studenților Economiști din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești este înregistrat de către Centrul Național ISBN-ISSN-CIP, Biblioteca Națională a României sub numărul ISSN 2821 – 4587 / ISSN–L 2821 – 4587 (https://portal.issn.org/resource/ISSN/2821-4587).