LLL CENTER

KOLEGJI UNIVERSITAR PAVARESIA VLORE

Qendra e trajnimit dhe kualifikimit te punonjesve Arsimore

Projekti TEAVET

Krijuar dhe dizenjuar nga paketa WP2 e projektit nen kujdesin e eksperteve europiane partnere ne projekt

U EACEA

Ky projek financohet nga fondet e bashkimit europian dhe me kofinancim te 8 universiteteve shqiptare dhe Ministrise se Arsimit Rinise dhe Sporteve, Institutit te zhvillimit te Arsimit IZHA