SFI-pedagog

Omlån vid hel- och halvårsskifte

18 december och 6 juni går alla SFI-läromedel och datorer ut på elevernas konton. Eleverna får en första påminnelse via e-post tre dagar före detta datum och många blir av naturliga skäl lite stressade över detta.

Vi på Mediateket kommer därför ut till er i klassrummet och lånar om för samtliga närvarande och (med hjälp av er) frånvarande elever. Därför vill vi att ni hör av er till mediatek@ulricehamn.se och bokar in oss, så kommer vi till klassrummet. Beroende på klasstorlek bör detta ta max 15-20 minuter. Eleverna får då även möjlighet att se vilka uppgifter som finns om dem, så att adress, etc, är uppdaterat. Det vi behöver från er är ett mejl med:

  • Förslag på 2-3 tider någon gång i maj respektive nov/dec tillsammans med det klassrum ni befinner er i
  • Namn på klassen​

Tack på förhand!

Lämna lapp för lån

SFI-kollegiet har tidigare beslutat att alla nylån av böcker och datorer skall meddelas Mediateket medelst en lapp som ni skickar med eleven. Är det en grupp som skall låna behöver ni höra av er innan så att vi kan ta fram materialet - då behövs självfallet inte en lapp per elev utan det fungerar med att ni några dagar innan sagt till om att eleverna kommer.