Velkommen/Welcome

1.5 - 15.9/2018

Ledige Vognplasser ring +4740046662

Hytter

Ta kontakt for kort- eller langtidsleie på telefon +4797546770 eller epost fin-trig@online.no .

Teltplass

For å besøke oss kjører dere til Ula havn hvor dere parkerer midlertidig på betalingsparkeringen. Deretter følger dere gangveien 300 meter mot stranden og resepsjonen. Det finnes gratis offentlige parkeringsplasser for gjestene, derfor er det viktig å ta kontakt om dette ved innsjekking. Bagasjen kan trilles inn med våre traller. Disse står enten i havna eller på campingen inne på området. Husk at det er viktig å returnere trallene umiddelbart til resepsjonen etter bruk. Det er få traller og mange gjester. Vi har fasi

Campingvogn

Vi har ledige sesongplasser med strøm, kontakt Ula Camping på epost ulacamping@gmail.com eller telefon +4745802002 for informasjon og reservasjon.

Bobilparkering

Bobil kan kun parkere ved havna. Det er ingen innsjekking, betal på parkeringsautomat ved å velge bobilparkering. I servicebygget er det dusj, og vaskemaskin. Det er ingen tømmefasiliteter.

Leie av bobil: Epost ulacamping@gmai,l.com eller telefon +4745802002

Ula camping

Ula Camping og badstrendene er et idyllisk naturområde i Ula mellom Larvik og Sandefjord. Campingplassen og området er bilfritt og barnevennlig. Det sies at Ula Badestrender er Vestfolds flotteste. Det er fine langgrunne sandstrender omkranset av glatte svaberg i skjærgården mot Skagerak. Ula sies å være et av stedene i Norge med flest soldager. Rundt Ula finnes mye fint tur- og sykkelterreng med mange turstier og småveier. Ula er kjent for flott buldre/klatre terreng (og vi låner ut guide i resepsjonen) og er et godt utgangspunkt for kajakkturer. Ula Camping finner du Vestfold og den ligger i Ula, som er et idyllisk tettsted, langs kystestien . Vi er åpen for camping fra 1. mai til 15. september. I ula er det mange kulturelle aktiviteter fra mai til september og Ula Camping er et flott sted der du kan kombinere friluft og kultur. På plassen finner du kiosk der du bl.a. kan bestille nystekt brød, Pizza, pølser toast og mer. Det er også en pub her. Det er toaletter ved kiosken og servicebygg med toaletter og dusj på Campingen.