Ula Camping

Sesong 1.5 - 15.9

Det er åpent for telting i hele sesongen fra 1.5 til 15.9. Ønsker dere å sette opp campingvogn eller en bobil er det kun for sesong.

Ula Camping har alltid plass for telt det er derfor ikke nødvendig med plassreservasjon. Vi har ikke døgnplasser for vogn eller bobil men de kan parkere og bruke Ula Vel sine fasiliteter i Ula Havn, (selvinnsjekk på parkeringsautomat uten telefonbestilling). På baksiden av teltplassen har vi noen ledige plasser for campingvogner og bobiler, men disse er kun for sesongplass.

Vi har ferdig oppsatt lavvo og hustelt til utleie. Disse må reserveres. Teltplassene nærmest sjøen har havutsikt men det er begrensninger for hvor nær strandsonen teltene kan settes opp. Strandsonen er tydelig merket med hvite ringer på trærne. Kontakt Ula Camping på e-post eller telefon +4745802002 for informasjon og reservasjon.

Strandkiosken og Pub'n er åpen hver dag i skoleferien, ellers er det åpent kun i helgene. Vi har en innendørs pub i tillegg til uteservering. Ved dårlig vær holder vi Pub`n åpen også på dagtid så man kan låne bøker og brettspill. I løpet av sesongen har vi her kvelder med Fredagsquiz og flere konserter. Les mer.

Ankomst til teltplassen - registrering

For å besøke oss kjører dere til Ula havn (se kart under) hvor dere parkerer midlertidig på betalingsparkeringen. Deretter følger dere gangveien 300 meter mot stranden og resepsjonen hvor vi vil informere dere om vår bilfrie camping. Det finnes gratis offentlige parkeringsplasser for gjestene, derfor er det viktig å ta kontakt om dette ved innsjekking. Bagasjen kan trilles inn med våre traller. Disse står enten i havna eller på campingen ved resepsjonen inne på området. Husk at det er viktig å returnere trallene umiddelbart etter bruk. Det er få traller og mange gjester.

Det er noen private campinghytter i nærheten av Ula Camping. For å leie disse må dere ta kontakt for kort- eller langtidsleie på telefon +4797546770 eller epost Hyttebooking . Les mer

Eget campingområde for sesongplass med campingvogn, det er ikke døgnplasser. Ta kontakt på: (+47) 45 80 20 02 eller e-post: Ula Camping