Ula Camping og badstrendene er et idyllisk naturområde i Ula mellom Larvik og Sandefjord. Campingplassen og området er bilfritt og barnevennlig. Det sies at Ula Badestrender er Vestfolds flotteste. Det er fine langgrunne sandstrender omkranset av glatte svaberg i skjærgården mot Skagerak. Rundt Ula finnes mye fint tur- og sykkelterreng med mange turstier og småveier. Ula Camping er et godt utgangspunkt for fotturer, sykkelturer, fisketurer, kajakkturer, dykking og mye mer. Ula er kjent utenfor landets grenser for flott buldre/klatre terreng.

Ula Camping finner du Vestfold og den ligger i Ula, som er et idyllisk tettsted, langs kystestien . Vi er åpen for camping fra 1. mai til 15. september. I ula er det mange kulturelle aktiviteter fra mai til september og Ula Camping er et flott sted der du kan kombinere friluft og kultur. På plassen finner du kiosk der du bl.a. kan bestille nystekt brød, Pizza, pølser toast og mer. Det er også en pub på området ved campingen. Det er toaletter ved kiosken og servicebygg med toaletter og dusj .

Som de skriver på Visitvestfold sine sider,. Litt magisk, litt hemmelig, i Vestfold er du tett på alt – fra vikinghistorie til Verdens Ende. Det er som å være i en skjærgårdspark full av opplevelser og kontraster. Rockemusikk eller måkeskrik? Høye hæler på byen eller barbeint på en sandstrand? Det er korte avstander mellom feriefavorittene Stavern, Larvik, Sandefjord, Horten, Tønsberg, Tjøme og Nøtterøy. Vi som bor her nyter skjærgårdsopplevelsene hele året!