Ula

Trykk her og stem på Ula som årets favoritt campingplass.

Ula Camping og badstrendene er et idyllisk naturområde i Ula mellom Larvik og Sandefjord. Området er bilfritt og barnevennlig. Det sies at Ula Badestrender er Vestfolds flotteste. Det er fine langgrunne sandstrender omkranset av glatte svaberg i skjærgården mot Skagerak. Ula sies å være et av stedene i Norge med flest soldager. Rundt Ula finnes mye fint turterreng med mange stier. Ula er kjent for flott Buldre/klatre terreng og er et godt utgangspunkt for kajakkturer.

Teltplass

For å besøke oss kjører dere til Ula havn hvor dere parkerer midlertidig på betalingsparkeringen. Deretter følger dere gangveien 300 meter mot stranden og resepsjonen. Det finnes gratis offentlige parkeringsplasser for gjestene, derfor er det viktig å ta kontakt om dette ved innsjekking. Bagasjen kan trilles inn med våre blå traller. Disse står enten i havna eller på campingen inne på området. Husk at det er viktig å returnere trallene umiddelbart til resepsjonen etter bruk. Det er få traller og mange gjester.

Campingvogn

Vi har ledige sesongplasser med strøm, kontakt Ula Camping på epost ulacamping@gmail.com eller telefon +4745802002 for informasjon og reservasjon.

Hytteutleie

Du kan også leie hytter i Ula. Ta kontakt for kort- eller langtidsleie på telefon +4797546770 eller epost fin-trig@online.no .

Bobilparkering

Bobil kan kun parkere ved havna. Det er ingen innsjekking, betal på parkeringsautomat ved å velge bobilparkering. I servicebygget er det dusj, vaskemaskin.