Fira d'Empreses 2023 @ESTCE_UJI


Dimarts, 9 de Maig de 2023, d'11 a 18 hores

Planta baixa de l'ESTCE

Benvinguda

Benvinguts i benvingudes a la tercera edició de la fira d'empreses de l'ESTCE, destinada a aproximar l'alumnat i l'entorn productiu de Castelló.

Apostem per oferir al nostre alumnat les millors oportunitats professionals i  per transferir a la societat el millor talent, satisfent les necessitats de contractació de les empreses.

Durant un dia, l'ESTCE serà un punt de trobada entre empreses, estudiants de grau, màster, doctorat, i graduats en general, on es prepararan estands personalitzats per a cada empresa, tallers, entrevistes, activitats…

No t'ho pots perdre!

Us esperem!

Per què participar?

1.Conèixer

Les empreses tenen l'oportunitat de publicar les seues ofertes i contactar amb el millor talent de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l'UJI, i els estudiants i graduats poden conéixer a empreses importants del nostre entorn i trobar oportunitats de desenvolupament professional. 

2. Seleccionar

Les empreses poden filtrar entre l'estudiantat que les visiten, entrevistar o concertar entrevistes amb aquells/as que millor s'ajusten a les seues necessitats i recopilar CV per a futurs processos de selecció. 

3. Conectar


La fira d'empreses de l'ESTCE és el seu major esdeveniment de reclutament i la millor oportunitat per a connectar el món empresarial i l'universitari.

Programa de la Fira 

Dimarts, 9 de Maig de 2023

Planta baixa de l'ESTCE

Horari d'11 a 18 hores

Entrevista a radio-UJI 

Fotos de la jornada

Video de la jornada

L'Escola


L'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) és el centre encarregat de l'organització dels ensenyaments  en els àmbits d'enginyeries i ciències experimentals a la Universitat Jaume I. 


Actualment l'ESTCE te matriculats a més de 3000 estudiants i en ella s'imparteixen:

13 títols de grau, d'entre els quals existeix la possibilitat de cursar un doble grau i cinc dobles graus internacionals. 

14 títols de màsterentre els quals s'ofereixen dos màsters Erasmus Mundus i un màster dual.   

Pròximament podràs enviar el teu CV a les empreses que siguen del teu interès

En la Fira podràs contactar amb moltes empreses interessades en els perfils professionals de l'Escola.  Totes aquestes empreses estaran disposades a conèixer-te i saber de tu, de la teua formació, disponibilitat i interessos professionals. 

En el llistat d'empreses participants trobaràs una adreça de correu electrònic on pots enviar el teu currículum amb  antelació i també concertar una entrevista per al dia de la fira.  En enviar el CV indica en el "subject" del missatge "Fira Empreses ESTCE-UJI 2023"

Empreses participants en aquesta edició

Seleccioneu l'empresa que vos interese per obtindre més informació


El dia de la fira celebrarem un sorteig amb molts premis

Podeu aconseguir tiquets per als sortejos participant en les activitats de la fira. Els estudiants que acudisquen als estands de la fira per a recaptar informació o entregar el seu CV rebran tiquets. Per a poder participar en els sortejos, només és necessari estar matriculat en el curs 22/23 en un grau o màster de l'UJI. 

Relació de premiats:


Podeu passar per la Secretaria de l'ESTCE a recollir els vostres premis.