Kerralla kuntoon

Hei,

Työpaikalle kasvu tuo mukanaan vastuita. Onnelliset ja motivoituneet työntekijät ovat menestyksen kulmakivi, joten heistä kannattaa huolehtia. Sinulla on varmasti kädet täynnä kasvun kanssa. Silloin HR-avun palkkaus kannattaa ja maksaa itsensä nopeasti takaisin. Anna asiantuntijoiden toteuttaa teille HR-johtajapalvelu, jolla työpaikkanne saa HR-asiakirjat ja prosessit kerralla kuntoon.

Tarjoamme teille HR-johtajapalvelun hintaan

5 500€

Suomeksi ja englanniksi tehdyt ohjelmat maksavat yhteensä 7 500 €. Hinta on kiinteä ja sisältää tämän sivuston mukaiset asiakirjat, sekä projektin toteuttamiseen tarvittavan neuvonnan. Alusta loppuun. Ei piilotettuja maksuja, kellon tuijotusta tai yllätyksiä.

Hanke on valmis nopeimmillaan kuukauden sisällä tilauksesta. Aikataulu sovitaan yhdessä ensimmäisessä tapaamisessa.

Lopputuloksena saatte lakisääteiset asiakirjat räätälöitynä yrityskulttuuriinne ja tarpeisiinne sopivaksi. Asiakirjat toimitamme tämän ylälaidassa olevan demon mukaisella verkkosivulla, josta ne on helppo jakaa työntekijöille ja niitä pääsee muokkaamaan Google Drivessä. HR-paketti on suunniteltu ja rakennettu etenkin Googlen palveluiden käyttäjille sopivaksi.

Teemme ohjelmista ja prosesseista työpaikkanne näköiset. Teiltä vaadittava työmäärä on n. 8h + tarvittavien kokousten järjestäminen. Kuten mikä tahansa palvelu, palvelun arvo kasvaa mitä enemmän palvelun käyttäjät osallistuvat sen suunnitteluun ja toteutukseen.

Miksi?

Lakisääteisiä ohjelmia on melkoinen liuta ja me teemme ne kaikki. Laskimme, että palvelumme kautta säästät vähintään 400 työtuntia. Asianajotoimistosta vastaavan palvelun tuntityönä hankkiminen maksaa helposti kuusinumeroisen summan.

Olemme keskittyneet kääntämään byrokratian tuottavaksi toiminnaksi. Palvelu maksaa itsensä useimmille yrityksille takaisin alle vuodessa. Rahaa alkaa seuraavalla tilikaudella tulla koulutusvähennyksistä parhaimmillaan jopa 250€ per työntekijä.

Mitä?

Projektiin sisältyvät tämän sivuston mukaisien työpaikallenne räätälöityjen asiakirjat, sekä lakimiesten neuvonta, jonka tarkoituksena on siirtää osaminen organisaationne sisälle hankkeen aikana.

Aiemmin olemme toimittaneet työsuojelupaketin mm. Fraktiolle ja Codentolle. Kokemuksia voitte kysellä esimerkiksi Jesse Peuralalta (jesse.peurala@fraktio.fi, +358 40 768 2810 ) tai Petri Aukialta (petri.aukia@codento.com, +358 40 043 8610)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, tai jos olet täysin myyty, täytä toimeksiantosopimus, niin pistämme hihat heilumaan.

Ystävällisin terveisin,

Herkko Hietanen, Turre Legal

050 384 1634 herkko.hietanen@turre.comKlikkaa tutustuaksesi tarkemmin palveluumme:


Työnantajan lakisääteiset asiakirjat

Tiedätkö, mitkä ovat työnantajan lakisääteiset asiakirjat? Katso listaus asiakirjoista, jotka sinun on työnantajana velvollisuus laatia.


Työsuojelutarkastus – sain ilmoituksen, mitä nyt?

Työsuojelutarkastus kohdistuu kymmeniin tuhansiin työpaikkoihin joka vuosi. Lue miten työsuojelutarkastukseen tulee varautua, mitä tarkastuksissa tapahtuu ja miten työsuojelutarkastuksesta selviää kunnialla.