HR Kerralla kuntoon

Hei,

Tuntuuko, että HR tuottaa päänvaivaa ja sisältää turhaa byrokratiaa. Sinulla on varmasti kädet täynnä omien juttujen. HR-avun palkkaus kannattaa ja maksaa itsensä nopeasti takaisin. Anna asiantuntijoiden toteuttaa työpaikkasi HR-asiakirjat ja prosessit kerralla kuntoon. Palvelun tilanneet ovat luonnehtineet sitä "On kuin meillä olisi ollut 8-kätinen HR-johtaja, joka tiesi tarkalleen mitä tarvitsemme ja teki sen salamannopeasti"

Miksi?

Lakisääteisiä ohjelmia on melkoinen liuta ja me teemme ne kaikki. Laskimme, että palvelumme kautta säästät vähintään 400 työtuntia. Asianajotoimistosta vastaavan palvelun tuntityönä hankkiminen maksaa helposti kuusinumeroisen summan.

Olemme keskittyneet kääntämään byrokratian tuottavaksi toiminnaksi. Palvelu maksaa itsensä useimmille yrityksille takaisin alle vuodessa. Rahaa alkaa seuraavalla tilikaudella tulla koulutusvähennyksistä parhaimmillaan jopa 250€ per työntekijä.

Mitä?

Projektiin sisältyvät tämän sivuston mukaisien työpaikallenne räätälöityjen asiakirjat, prosessit, sekä lakimiesten neuvonta. Hankkeen aikana siirrämme osaamisen organisaationne sisälle.

Lopputuloksena saatte lakisääteiset asiakirjat räätälöitynä yrityskulttuuriinne ja tarpeisiinne sopivaksi. Asiakirjat toimitamme tämän ylälaidassa olevan demon mukaisella verkkosivulla, josta ne on helppo jakaa työntekijöille ja niitä pääsee muokkaamaan Google Drivessä. HR-paketti on suunniteltu ja rakennettu etenkin Googlen palveluiden käyttäjille sopivaksi.

Aiemmin olemme toteuttaneet palvelun mm. Fraktiolle ja Codentolle. Kokemuksia voitte kysellä esimerkiksi Jesse Peuralalta (jesse.peurala@fraktio.fi, +358 40 768 2810 ) tai Petri Aukialta (+358 40 043 8610)


Paljonko?

Palvelun hinta on riippuvainen työpaikan koosta ja kielitarpeista. Toimitamme ohjelmat ja ohjeistukset joko suomeksi tai suomeksi + englanniksi.

alle 10 hengen työpaikoille 2 200€ (itsepalveluna - sisältää 2 tuntia neuvontaa).

10-30 hengen työpaikoille 5 500€ / 7 500€

30-100 hengen työpaikoille 8 000€ / 12 000€

Yli 100 hengen työpaikoille 14 000€ / 18 000€

Hinta on kiinteä ja sisältää tämän sivuston mukaiset asiakirjat, projektin toteuttamiseen tarvittavan neuvonnan ja avustuksen YT-neuvotteluissa sekä henkilöstökokouksessa jossa muutokset esitellään. Olemme mukana alusta loppuun. Ei piilotettuja maksuja, kellon tuijotusta tai yllätyksiä.

Hanke on valmis tyypillisesti valmis kuukaudessa, mutta nopeimmillaan viikon sisällä tilauksesta. Aikataulun sovimme yhdessä ensimmäisessä tapaamisessa.

Teiltä vaadittava työmäärä on n. 8h + tarvittavien kokousten järjestäminen. Kuten mikä tahansa palvelu, palvelun arvo kasvaa mitä enemmän palvelun käyttäjät osallistuvat sen suunnitteluun ja toteutukseen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin pistämme hihat heilumaan.

Ystävällisin terveisin,

Herkko Hietanen, Turre Legal

050 384 1634 herkko.hietanen@turre.com


Valikoituja asiakkaitamme

Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhaimpien suomalaisten työpaikkojen joukossa.

HR-palvelun avulla he tietävät, että lakisääteiset asiat ovat mallillaan ja prosessit ovat modernit.