Welcome bij Transitie Tervuren

Transitie Tervuren is een open vereniging van Tervurenaars die zelf aan de slag willen om hun manier van wonen, werken en leven duurzamer te maken.

Ons doel is een gemeenschap te zijn die bewijst dat de mensheid een duurzame manier van leven kan creëren door geloofwaardig over te schakelen naar 100% van de huishoudens en organisaties 1) CO2 neutraal en 2) afvalvrij te maken.

Transitie Tervuren organiseert regelmatig activiteiten die open staan voor alle Tervurenaars, om elkaar te inspireren en stappen naar een duurzamere levensstijl te zetten. Een mooie bijkomstigheid is dat we zo meer dorpsgenoten leren kennen en een steeds sterkere dorpsgemeenschap met elkaar vormen.


Green Deal Festival uitgesteld

Vanwege het coronavirus zal het Green Deal Festival op 28 maart 2020 niet doorgaan. We hebben een vergunning aangevraagd voor 10 oktober 2020 en wachten op goedkeuring. Meer informatie over de definitieve datum en de definitieve vorm van het Green Deal Festival kan je volgen op deze website.

Met Green Deal Festival bedoelen we alle activiteiten die in en om de Zevenster gepland waren, zoals de Infomarkt, Workshops, Repair Café, Korte Ketenmarkt en andere activiteiten die georganiseerd worden door een samenwerking van organisaties op initiatief van Transitie Tervuren, kwb en Buurderij.

Deelnemers aan workshops die al inschrijfgeld hebben betaald krijgen hun bijdrage teruggestort.

Wij wensen u en uw naasten veel sterkte gedurende de komende periode.

Transitie Tervuren, kwb en Buurderijx