Exposicions

Les parets i els racons de la Torre de La Sagrera no es volen resignar a viure de forma passiva tots els projectes i iniciatives que tenen cabuda dins l’espai, ans al contrari, són miralls de l’activitat sociocultural generada que es construeix col·lectivament dia darrera dia .

Al llarg de l’any podreu trobar un reguitzell d’exposicions, mostres de treball o iniciatives tant individuals com col·lectives que no deixen de ser un recull interactiu de la vinculació de La Sagrera amb el projecte comunitari esdevingut a l’equipament.

EXPOSICIONS PERMANENTS

L’ampli vestíbul que disposa l’edifici és una mostra de les peces principals que conformen l’engranatge de la gestió de La Torre, les entitats amb una implicació constant amb i pel barri. És un espai on es posa de relleu la tasca que fan i despullen el seu dia a dia, molts cops desconegut per La Sagrera.

EXPOSICIONS TEMPORALS

L’espai polivalent de la tercera planta, l’Espai relacional i la Sala polivalent estan destinats a acollir una programació d’exposicions temporals. Es pretén configurar a través d’una convocatòria anual de presentació de projectes –oberta durant els mesos d’octubre i novembre- de caire cultural, donant prioritat a les exposicions sorgides per autors i entitats del barri. Al marge d’aquestes propostes, l’espai pot albergar altres exposicions que organitzin les entitats del barri conjuntament amb l’equipament i exposicions itinerants de museus de Barcelona amb qui la Torre de La Sagrera té acords com el Museu Etnològic de Barcelona.

Memòria LGTBQ

Del 3 al 22 de setembre

Menys trànsit, més mobilitat

Del 21 al 30 de setembre

Horts de La Sagrera

Del 5 al 31 d'octubre

Espai i festa

Del 2 al 30 de novembre

Festes al carrer

Del 2 al 30 de novembre

La Torre per Nadal

Del 9 al 31 de desembre