Nieuws

"Dit jaar winnen wij de designprijs!"

De wedstrijddag

Vrijdag was de race! Ons team heeft een geweldige dag gehad. We hadden mooi weer en veel plezier met elkaar. En het resultaat mag er zijn: wij zijn tweede geworden bij de design award, tweede bij de techno award en we hebben een mooie derde plek behaald tijdens de finale race. Kortom een leuke dag!

Nog een sponsor!

Wij zijn super blij dat we u kunnen meedelen dat we nog een vierde hebben: Decos! Neem snel een kijkje op hun website.

wedstrijd-programma

Het wedstrijdprogramma is bekend gemaakt. Op de wedstrijddag, 24 mei 2019, racen wij met een serpent cobra. Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd.

Alle sponsors zijn bekend!

Wij zijn super blij met onze drie hoofdsponsors: Netatmo, Teylingen College Leeuwenhorst en Hotels van Oranje! Bedankt dat jullie ons willen sponsoren! Klik hier voor meer informatie over de sponsors.


Op dinsdag 2 april hebben onze monteurs en coureurs hun eerste clinic gehad! Tijdens deze clinic leerden zij meer over de auto en mochten zij op het race circuit in Heemstede rijden.

Eerste clinic

Marketing presentatie

Maandag 4 februari heeft het RCTC team een presentatie over marketing bijgewoond op de technische universiteit Delft. Deze presentatie was erg leerzaam. Het team door deze presentatie plannen gemaakt en doelen opgesteld. Vervolgens kregen zij een rondleiding over de campus.