Principal Educatiu


L'àrea educativa del Teatre Principal, espai de contacte directe amb el públic.

Un dels objectius més importants d’una institució pública dedicada a la cultura, com el Teatre Principal, és facilitar l'accessibilitat, la participació directa i la formació dels espectadors presents i futurs. D'aquí neix la nostra àrea educativa, per a oferir un ventall d'iniciatives al voltant dels espectacles que configuren la programació i apropar-los a cada un dels espectadors, enriquint l'experiència teatral i convertint-lo en #ElPrincipaldeTothom.

Les activitats organitzades des del Teatre Principal es dirigeixen a: qualsevol aficionat al teatre, òpera, dansa i nous llenguatges escènics, qui podrà trobar xerrades, col·loquis posteriors a la representació, tallers i debats lligats a les propostes programades, a professionals, amb la celebració de jornades específiques sobre arts escèniques, a joves amb programes de formació i acostament a la dramatúrgia i posada en escena i a públic escolar oferint material pedagògic, funcions matinals i descomptes especials. També feim accessible el teatre a col·lectius en risc d'exclusió social mantenint contacte directe amb entitats locals. Obrim les instal·lacions del teatre amb visites guiades i posam facilitats a la conciliació familiar amb la ludoteca del Principal Menut.


Consulta els títols dels espectacles que conformen la programació de la Temporada 2020-21 completa al nostre web: www.teatreprincipal.com

Presentació de Principal Educatiu

Dia 25 de setembre es va presentar el programa Principal Educatiu amb la participació d'un gran nombre de centres educatius de tota l'illa.

22 de novembre 2020

Bat (u en euskera) ens remet al punt de partida o fase germinal de qualsevol idea. Bat proposa un programa format per tres obres que signen respectivament el creador basc-francès Martin Harriague, amb dues peces (Esclavos Felices i Walls) i la creadora eslovena Vita Osojnik.

Tres peces molt diferents que coincideixen en un relat sobre les migracions, la identitat o el lloc que ha d’ocupar l’ésser humà en un món globalitzat, encadenat al ritme de l’agenda i la tecnologia.

La companyia ens envia aquest vídeo com a activitat prèvia a l'espectacle de diumenge 22 de novembre.

Principal Educatiu Streaming

Espectacles amb interès educatiu a l'abast dels centres per treballar a l'aula o cadascú des de casa seva.

Més informació aquí.