Varázsolj mosolyt egy társad arcára 2017

HOGYAN SEGÍTSVELEM KARÁCSONYKOR?

A mosolyt csak a Te segítségeddel tudjuk elővarázsolni!

1.

Otthon szedd össze megunt játékaid, de olyat, ami még használható, jó állapotban van, és amivel még Te is szívesen játszanál! Ezeket tedd be egy dobozba és írd a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád ezt a csomagot!

2.

Siess, mert csak 250 hazai iskolából tudjuk elszállítani az ajándékokat! 2017. november 6. és 2017. december 16. között vidd be az iskolába a dobozt és add oda Kubicza Zsuzsanna tanárnőnek! A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni, csak az előírt szabályoknak megfelelő csomagokat fogják elszállítani az iskolából.

Csomagok maximális mérete: 50 X 50 X 50 cm méretűek lehetnek a küldemények (max. 50 cm széles, max.50 cm hosszú, max.50 cm magas) Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragszalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudjuk elszállítani az ajándékokat! Az akció lezárását követően érkezett csomagokat nem tudjuk elhozni.

3.

Ha a csomagot bevitted az iskoládba, további teendőd nincs. A csomagok célba juttatását a tanárod segítségével mi intézzük. A te dolgod már csak a jóleső mosoly, hogy segítettél! A csomagok elszállítását kizárólag az iskola alá regisztrált tanár tudja megrendelni a www.pontvelem.hu oldalra belépve, a SegítsVelem alatt található karácsonyi gyűjtés oldalán.

GYŰJTÉSI IDŐSZAK

A gyűjtési időszak 2017. november 6-tól december 16. délig tart, ez alatt az idő alatt viheted be az iskoládba a dobozokba csomagolt ajándékokat.