Hallitus

SURE:n hallituksen puheenjohtajana kaudella 2018 - 2019 on Hyvinkäällä asuva Niklas Honkalehto. Puheenjohtajan lisäksi hallituksessa on kuusi jäsentä. Hallituksen toimikausi on kaksi vuotta. Hallitus kokoontuu noin kymmenen kertaa vuodessa.

SUREn ylintä päätösvaltaa käyttää kaksi kertaa vuodessa kokoontuva vuosikokous, joka hyväksyy mm. toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsee hallituksen jäsenet ja puheenjohtajan.


Niklas Honkalehto: SURE ry:n Hallituksen Puheenjohtaja

Niklas on kotoisin Hyvinkäältä. Todellinen toiminnan ihminen. Hän on vuodesta 2010 lähtien vaikuttanut useiden eri järjestöjen hallituksissa monipuolisissa rooleissa. Niklas lupaa SURElle dynaamisia ja tarvittavia uusia tuulia. Hallitustoiminnan lisäksi hän harrastaa ahkerasti gastronomiaa ja nauttii ruuan saloista. Niklaksella on vahvaa rakennettua verkostoa mm. yritys yhteistyö-kumppani puolella niin matkailu-kuin ravintola-alalla.

Janita Mannonen: SURE ry Hallituksen Varapuheenjohtaja

Janita on kotoisin Kotkasta ja asuu Helsingissä. Hän on valmistunut restonomiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, matkailun puolelta vuonna 2013. Janita on työskennellyt vuosia matkailun alalla erilaisissa toimissa, mm. matkatoimistovirkailijana sekä risteilyemäntänä Siljan laivoilla. Nykyään hän on töissä kansainvälisessä suuryrityksessä Europe-Middle East and Africa jakelija sektorin asiakaspalvelutiimiin esimiehenä. Janita tuo SURElle näkemystä ja kokemusta siitä että restonomi koulutus kantaa pitkälle matkailu-ravitsemis ja talousalan ulkopuolissa asiantuntijatehtävissäkin. Tämä hallituskausi on Janitalle SUREssa toinen.

Janne Mönkkönen: SURE ry Edunvalvonnasta vastaava

On puhdasjalkainen Kuopiolainen ja aloittelee toista kautta SURE:n hallituksessa. Janne valmistui 2007 Savonia amk:sta matkailun restonomiksi. Hän hoitaa hallituksessa edunvalvontaa. Janne työskenteli vielä viime vuoden loppuun Kuopion lentoasemalla. Tällä hetkellä hänellä aika kuluu harrastuksien parissa, kesämökkiä rakentaessa ja uutta työpaikkaa etsiessä.

Yasmina Zainana: SURE ry Tapahtumakentästä vastaava

Kuopiosta kotoisin oleva, mutta tällä hetkellä Joensuussa maisteriopintoja suorittava Yasmina on SUREn hallituksen pitkäaikaisin jäsen. Palon järjestötoimintaan hän sai restonomiopintojensa aikana. Tapahtumavastaavana toimivan Yasminan tavoitteena on järjestää SUREn jäsenille monipuolisia ja kiinnostavia tapahtumia muiden jäsenetujen lisäksi.

Markus Riikonen: SURE ry Tapahtumakentästä vastaava

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon opiskelija Haaga-Heliasta. Tinkimätön vieraanvaraisuusalan ammattilainen ja tapahtumanjärjestäjä. Rakkaudesta unohtumattomiin kohtaamisiin. Rakkaudesta restonomiin.

Hilla Holma: SURE ry Viestintävastaava

Hilla on 26-vuotias, vastavalmistunut matkailun restonomi Haaga-Heliasta, Porvoosta. Opinnoissaan hän erikoistui tapahtumapalveluiden kehittämiseen ja tykkää huomioida pienetkin yksityiskohdat parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Parhaillaan Hilla työskentelee baristana Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Joel Kettula: SURE ry Opiskelijatoiminnasta vastaava

Joel on Haaga-Heliassa opiskeleva restonomi. Opiskelija-kentällä aktiivinen toimija, jonka tavoitteena on auttaa järjestöjä ja sen kautta ihmisiä suoriutumaan paremmin. "Opiskelijoiden asialla, ihmisten kanssa."