Hallitus

SURE:n hallituksen puheenjohtajana kaudella 2018 - 2019 on Hyvinkäällä asuva Niklas Honkalehto. Puheenjohtajan lisäksi hallituksessa on kolme jäsentä. Hallituksen toimikausi on kaksi vuotta. Hallitus kokoontuu noin kymmenen kertaa vuodessa.

SUREn ylintä päätösvaltaa käyttää kaksi kertaa vuodessa kokoontuva vuosikokous, joka hyväksyy mm. toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsee hallituksen jäsenet ja puheenjohtajan.


Hallitus:

Niklas Honkalehto: SURE ry:n Hallituksen Puheenjohtaja

Niklas on kotoisin Hyvinkäältä. Todellinen toiminnan ihminen. Hän on vuodesta 2010 lähtien vaikuttanut useiden eri järjestöjen hallituksissa monipuolisissa rooleissa. Niklas lupaa SURElle dynaamisia ja tarvittavia uusia tuulia. Hallitustoiminnan lisäksi hän harrastaa ahkerasti gastronomiaa ja nauttii ruuan saloista. Niklaksella on vahvaa rakennettua verkostoa mm. yritys yhteistyö-kumppani puolella niin matkailu-kuin ravintola-alalla.

Janita Mannonen: SURE ry Hallituksen Varapuheenjohtaja

Janita on kotoisin Kotkasta ja asuu Helsingissä. Hän on valmistunut restonomiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, matkailun puolelta vuonna 2013. Janita on työskennellyt vuosia matkailun alalla erilaisissa toimissa, mm. matkatoimistovirkailijana sekä risteilyemäntänä Siljan laivoilla. Nykyään hän on töissä kansainvälisessä suuryrityksessä Europe-Middle East and Africa jakelija sektorin asiakaspalvelutiimiin esimiehenä. Janita tuo SURElle näkemystä ja kokemusta siitä että restonomi koulutus kantaa pitkälle matkailu-ravitsemis ja talousalan ulkopuolissa asiantuntijatehtävissäkin. Tämä hallituskausi on Janitalle SUREssa toinen.

Markus Riikonen: SURE ry Tapahtumakentästä vastaava

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon opiskelija Haaga-Heliasta. Tinkimätön vieraanvaraisuusalan ammattilainen ja tapahtumanjärjestäjä. Rakkaudesta unohtumattomiin kohtaamisiin. Rakkaudesta restonomiin.

Hilla Holma: SURE ry Viestintävastaava

Hilla on 26-vuotias, vastavalmistunut matkailun restonomi Haaga-Heliasta, Porvoosta. Opinnoissaan hän erikoistui tapahtumapalveluiden kehittämiseen ja tykkää huomioida pienetkin yksityiskohdat parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Parhaillaan Hilla työskentelee baristana Helsinki-Vantaan lentoasemalla.


Työntekijät:

Joel Kettula: Sure ry Toiminnanjohtaja

Joel Kettula on Restonomi Espoosta ja on pitkänlinjan aktiivitoimija jo muista järjestötoimistaan. Hänen vastuullaan Sure ry:n operatiivinen johtaminen."Sure:n kehittäminen on meidän kaikkien tehjtävä ja nyt sitä tehdään hartiavoimin operatiivisessa toiminnassa" - Joel Kettula