NET TERUG VAN EEN GESLAAGDE CRUISE NAAR DE NOORSE FJORDEN.


ONZE NIEUWE EDITIE 2023 STAAT ONLINE!

DANCE & MORE

14 - 21 AUGUSTUS 2022

DANCE CRUISE NOORSE FJORDEN

met medewerking van L&L Dance

dedansschoolvantstad.be


WHERE QUALITY MEETS EXCELLENCE

DANCE & MORE gaat voor de totale beleving:
dansworkshops voor beginners en gevorderden, relaxatie en sport.

Dit alles in een overweldigende omgeving en aan boord van een splinternieuw cruiseschip dat klasse uitstraalt. De ultieme wijze om de Noorse Fjorden te ontdekken.

Leo

Linda

Edson

Lucia

Luc

De MS ROTTERDAM, het nieuwste schip, maakt in november een sprankelend debuut in het Caribisch gebied.

Ervaar de Rotterdam: culinair genieten, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service en vakmanschap dat bijna 150 jaar expertise weerspiegelt. Muziek staat centraal op de Rotterdam en het resultaat is een schip dat met je meebeweegt – niet alleen door het water maar ook in de harten van iedere gast. Met diners van wereldklasse en de beste livemuziek op zee levert de Rotterdam de soundtrack bij de ontdekkingen die je elke dag doet.

Een groot deel van de aantrekkingskracht van een vakantie naar Noorwegen zit in zijn diversiteit. Hou je van wandelen? Dan kun je dagen zwerven door de ongerepte natuur en nauwelijks een andere ziel tegen komen. Ben je meer iemand die houdt van gemotoriseerd toeren door een land? Dan is er een prachtig wegennet waarmee je zowel met auto als op de motor prima uit de voeten kunt.

Ook stedentripliefhebbers worden bediend met Oslo en Bergen, maar ook Ålesund, Stavanger en Trondheim. Wat jouw voorkeur ook is: op vakantie naar Noorwegen kom je aan je trekken!

Naast het dansgebeuren staat DANCE & MORE garant voor een prachtig aanbod aan Relax Workshops, Sport Workshops en facultatieve excursies tegen lage prijzen.

Een unieke wandeling door Bergen onder leiding van lokale Nederlandstalige gidsen, een bustour langs de Geirangerfjord, de Atalntic Ocean Road in Molde en naar de Vøringsfossen Waterfall behoren tot de mogelijkheden.

Ook hier voor elk wat wils, want we bezorgen iedereen een beleving om nooit te vergeten. Where Quality meets Excellence!

Landexcursie
Hoe langer de cruise, hoe meer je kunt ontdekken. Cruises van 6 tot 9 nachten ontvangen 1 landexcursie
Drankenpakket
Kies uit een grote selectie wijn, bier, sterke drank en cocktails, maar ook niet-alcoholische dranken waaronder frisdrank, koffie en meer. Het pakket is inclusief servicekosten.
Diner in specialiteitenrestaurants
Verrijk je cruise met een bekroond specialiteiten diner in de Pinnacle Grill, het Canaletto of het Tamarind.
Wifi Surf pakket
Blijf verbonden tijdens je cruise. Surf op het web, bekijk social media, controleer je e-mail en stuur berichten naar vrienden en familie.


Laat Noorwegen je hart veroveren