Skolans 50 års jubileum

Anmäl dig till vår 50 års fest.

Här anmäler du dig till vår 50 års fest. Ifall det blir brist på plats gäller först till kvarn. Anmälan är preliminär för att bedöma hur stor lokal vi behöver.

Preliminäranmäla dig till 50 -års festen.

VÄLKOMMEN TILL 50-ÅRS JUBILEUM PÅ SVENSKA SKOLAN, COSTA DEL SOL

Hej alla som har varit, eller just nu är, en viktig del av vår skola!

Lördagen den 28/9/2019 planerar vi för en härlig Spansk-inspirerande fest för alla tidigare elever, tidigare personal, nuvarande elever och vårdnadshavare, nuvarande personal och alla andra vänner till Svenska skolan.

Temat för fest-dagen är Spansk feria och vi kommer att vara i några casetor på Feria-platsen, vilket säkert väcker många roliga minnen till liv!

Eftermiddagsprogram för hela familjen:

På eftermiddagen mellan kl 15-18 blir det fest med fokus på skolans nuvarande elever och deras familjer. Det blir underhållning med musik, dans och uppträdande av våra egna elever. VI serverar en barn och ungdomsvänlig meny, troligtvis pizza-buffé och vi minglar med varandra i pauserna mellan framträdandena. Här fokuserar vi på aktiviteter som skall vara kul för våra elever i alla åldrar.

Kostnad 10 euro för vuxna samt 5 euro för barn upp till årskurs 6 (13 år). Kostnad för dryck tillkommer och inhandlas separat i baren.

Kvällsprogram för föreningsmedlemmar och föredettingar:

På kvällen med start kl 19.00 kör vi igång med spansk mat, överraskningar, underhållning med lokala och nedflugna artister samt dans till dj fram till 02.00. Kostnad 40 euro/person (kostnad för dryck tillkommer). Här fokuserar vi på ett program för den vuxna publiken.

Boka plats nu så vi vet hur många som kommer.

Genom att fylla i preliminäranmälan och skicka in så bokar du dig preliminärt. Vi kommer sedan inom kort att skicka ut ett inbetalningskort till dig tillsammans med mer detaljerad information.

Datumet är spikat men både programmet och kostnaderna kan komma att variera något beroende på deltagarantal.

Varmt välkommen!

Per Hvid-Hansen Föreningschef Mattias Kerrtu Rektor

Årskurs 4, läsåret 1971/1972

Har du gamla bilder ?

Har du gamla bilder på skolan, så är du mer än välkommen att dela med dig av dem. Vi kommer att göra en 50 års krönika och en Historisk vägg. Vill du bidra med material hit tackar vi dig på förhand.

Skicka skannade fotografier och gärna lite text till per.hvid-hansen@skolan.es

Anne Palmers och Åsa Hvid- Hansen, de båda initiativtagarna till Svenska Skolan på Costa del Sol. 1969

Vill du ha ett exemplar av vår 50 års krönika?

Vi arbetar på att ta fram en 50 års krönika med bilder och berättelser om skolans första 50 år. För att veta ungefär hur många exemplar av krönikan vi skall beställa tar vi redan nu emot beställningar.

Vi beräknar att krönikan kommer att kosta ungefär 20€ och vara klar lagom till Jubileumsfesten.

Anmäl ditt intresse här.