välkommen till sommarfritids på Sorgenfriskolan

Här ligger vår arkiverade sommarblogg från vår fritidsverksamhet under sommaren 2017. I menyraden hittar ni våra respektive veckor, från vecka 25 - 32.


Tack för sommarlovet 2017!

Vi finns på fritidssorgenfri

Och

Skolans officiella informationskanal om fritids.

.


Stängdagar höstterminen

Dessa dagar har både skola och fritids stängt, gemensamma dagar för alla grundskolor i Malmö.

14 augusti (måndag vecka 33)

27 september (onsdag vecka 39)

Vi är inte bara fritids på Sorgenfri, vi är fritids i hela Malmö! De vuxna skojar ibland om vilken lyx vi små har. Malmö Stads alla temalekplatser och prova-på aktiviteter har verkligen bjudit upp till dans igen. Stort tack för alla möjligheter till spännande nya utflykter vi fått prova på i sommar!

Nedan finns en google-karta och trycker ni på våra markeringar så hittar ni förhoppningsvis både bilder och information om diverse utflykt som vi gjort i sommar. Men för att göra detta behöver man vara inloggad med ett google konto annars får ni nöja er med att gissa vad som döljer sig bakom markörerna.

Våra markörer visar endast de aktiviteter som har haft olika pedagoger, instruktörer och ledare på plats utöver oss på Sorgenfri´s fritidshem. Kartan visar inte alla lekplatser och parker som vi själva styrda eftersom den är tänkt för oss små som vuxna som vill hitta tillbaka till de verksamheter Malmö hjälpt oss besöka.

Sorgenfris utflykter 2017