Bli en Apple Teacher!

Den här sidan är skapad för dig som tänker fördjupa sina kunskaper i hur man kan använda iPaden som ett pedagogiskt verktyg och slutligen genomgå Apple Teacher certifiering.

Skapa ditt Apple-ID

Om du inte redan har ett apple id behöver du ett för att kunna certifiera dig till apple teacher och för att kunna ladda ner böckerna.

Kom igång genom att gå till Apple-ID-webbplatsen och välj Skapa ditt Apple-ID.

Du behöver detta:

  • uppkopplad till ditt hemnätverk (Lunds kommuns nätverk är spärrat för att skapa apple ID:n)
  • En giltig e-postadress (ej din @lund.se adress) som du kan använda som användarnamn för ditt Apple-ID.2
  • Ett starkt lösenord.
  • Ditt födelsedatum.
  • Tre säkerhetsfrågor och svar för att verifiera din identitet och en e-postadress för återställning om du inte använder tvåfaktorsautentisering. Du kan också använda den här informationen för att nollställa ditt lösenord.

Introduktion

Se filmen bredvid på hur man loggar in och hur provet kan se ut. OBS, provet finns numera även på svenska! För att ändra inställning för språk: Logga in och klicka på Profil - Ställ in språk - Svenska.

Den första spellistan går igenom den första boken som finns tillgänglig i appen Böcker - introduktionshandbok i iOS 11. Öppna länken på din iPad och ladda ner den första boken av sammanlagt 8 böcker.


Del två i serien handlar om appen Pages.

Den andra spellistan går igenom den andra boken som finns tillgänglig i appen Böcker - Pages för iPad - Introduktionshandbok. Öppna länken på din iPad och ladda ner den andra boken av sammanlagt 8 böcker.


Resterande Böcker i Apple Teacher serienYtterligare tips: Fem Böcker inklusive en handbok i serien: Everyone Can Create