Vävra Musik och Kulturförening

Välkommen

17-18 augusti 2018

Musikfestival i Vävra

17-18 Augusti 2018

Fredag kl 17-24

Lördag kl 15-24

Det blir en musikfest i år igen och redan är det flera som hört av sig och vill spela eller uppträda någon gång under festivalkvällarna. Vi hoppas att fler anmäler sitt intresse att vara med och göra denna festival till en mycket speciell fest.

Galleriet

Vi siktar också på att öppna galleriet för en ny utställning och vi får se när vi närmar oss augusti vad innehållet blir. Du som har något att visa oss andra för gärna vara med och ställa ut. En förhoppning är att Ella Leino, som blev känd i samband med utställningen "Mystrium" på Strandverket i Marstrand vill visa några av hennes fantastiska arbeten i olika material.

Barnens festival

Förra året var det många barn som deltog i de aktiviteter som olika föreningsmedlemmar ordnade. I år utökar vi därför den verksamheten och det blir också ett specialprogram från scenen där alla som vill får visa upp sina färdigheter. Vi vet att det finns barn som ligger i hårdträning och som har som mål att uppföra det på Vävra Musik- och kulturfestival.

Den goda maten

Hugo har lovat komma tillbaka och nu med en ny "foodtruck" med sina empanadas som många uppskattade förra året men det blir kanske en del nytt på menyn och mer för vegetarianer.

Ta med instrumenten

Du som spelar, ta med dig ditt instrument för det finns fortfarande möjlighet och plats för "buskspel". Vi har gjort i ordning flera platser både ute och under tak där du kan möta andra som delar ditt intresse. Dessutom är du välkommen, helt själv, eller tillsammans med andra att förnöja oss andra med din musik.

Förnya medlemskapet eller bli med

Medlemskapet kostar fortfarande 100:- och gäller som inträde. Pengarna går till det utgifter som föreningen har för festen. Du som är musiker är naturligtvis bjuden och vi har matbiljetter till alla som framför sin musik eller som berikar festivalen på andra sätt.


Betala in till bankgiro:

530-0405

Ange namn, e-mailadress och telefonnummer.

Eller betala in på Swish: 1235610555


Det kommer inte att serveras några alkoholhaltiga drycker så det får du ta med själv om du önskar det.

Vill du veta mer kontakta vavra.info@gmail.com

Vill du uppträda på scenen kontakta programansvariga:

Jörgen Winkler vavra.info@gmail.com

Christer G Olsson vavra.info@gmail.com

VARMT VÄLKOMNA