PROJECTEN

Digitale animatie en projectie

Interesse in creatief omgaan met technologie ? Het media lab is op zoek naar creatievelingen en technologie fanaten die zich willen uitleven in projecten die creativiteit en technologie combineren! Wil je graag experimenteren met 3d-animatie, gameontwikkeling, projectietechnieken, virtuele realiteit, muziek, videobewerking en videomapping Dan ben je in het Media Lab Erpe-Mere aan het juiste adres. We willen namelijk graag van start gaan met een groep die werkt rond “digital art and entertainment”. Bedoeling is om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten en samen te experimenteren met deze fascinerende technologie. Wil je graag deelnemen? Noteer dan jouw naam en mail op dit blad! Twijfel je nog even of wil je er nog even over nadenken? Mail naar info@fablaberpemere.be en vermeld meteen ook waar je interesses liggen. Kennis en ervaring is niet vereist . Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden bekijken we of al dan niet een groep(en) opstarten.” Dit is geen cursus of workshop het aanbod is volledig gratis, we willen gewoon mensen met dezelfde interesses bij elkaar brengen. De deelnemers (16+) bepalen samen welke richting ze uitgaan! Een eerste samenkomst is voorzien op woensdag 27 november om 20.00 uur o.l.v. Johan Van Cutsem (initiatiefnemer). Meer info mail naar info@medialaberpemere.be . Je kan op elk moment aansluiten!

Op woensdag 27 november was er een eerste bijeenkomst. De deelnemers bepaalden een aantal topics waarrond ze de komende maanden willen experimenteren:

  • game-development (+ VR)
  • 2d-art
  • blender - b3d
  • 3d-art
  • projection mapping

Heb je zelf interesse? Neem gerust contact op via info@medialaberpemere.be of kom vrijblijvend langs op de volgende samenkomst op woensdag 11 december om 19.00 uur