Jobba på Sjösjukan

''På alla andra krogar så har kunden alltid rätt, på Sjösjukan så har jobbarna alltid rätt''

Sjösjukan Arbetarfilm.mp4

Alla som jobbar på Sjösjukan jobbar ideellt, det gäller alla från styrelse till barchefer till jobbare. På Sjösjukan så jobbar vi för att våra vänner ska kunna gå ut och ha det roligt några kvällar i veckan och underförstått är att alla ska hjälpa till och har man varit nere på Sjösjukan och festat några gånger så brukar man sen hoppa in och ta några jobbarpass för att någon annan ska kunna festa lite.

Att jobba en kväll på sjukan innebär att man häller upp öl och shots, blandar drinkar, tar emot gästerna i garderoben och som avslutning så hjälps hela jobbarlaget åt med att städa och idén är att det ska vara lika roligt att jobba på Sjösjukan som att komma hit och festa och det innebär att gäster och jobbare behandlar varandra med ömsesidig respekt.

Har du aldrig jobbat i en bar innan så är det lugnt, vi är alla amatörer och första gången du jobbar så får du en grundlig genomgång och under kvällen så finns barchefen och de mer avancerade jobbarna där för att hjälpa dig så gott de kan.

Om du är intresserad av att jobba på Sjösjukan så är det bästa att gå med i Sjösjukans jobbare på Facebook, där gör barcheferna inlägg några dagar i förväg när de söker jobbare och det är bara att kommentera inläggen med att du vill jobba och om du har jobbat innan eller inte och så fort de har sett det så bekräftar de genom att skicka vilken tid ni börjar på kvällen.

Om du har frågor om hur det är att jobba på sjösjukan så rekommenderar vi att du hör av dig till Sjösjukans Personalansvarig.

En grupp för alla som jobbar eller som vill jobba på Sjösjukan!

Personalansvarig