Zyra Arsimore Kolonjë

rfgkhvhkbkjbkjbjh

Njoftimet më të fundit

 • Udhezime Dokumenti mund te aksesohet me kete url
  Posted Feb 23, 2014, 5:56 AM by Zyra Arsimore Kolonjë
 • Teseyt vghvhjhvhjvkjbhjbjb
  Posted Feb 23, 2014, 5:47 AM by Zyra Arsimore Kolonjë
 • Modeli i Kombeve të Bashkuara: Një aleat i çmuar në luftën për zhvillim dhe paqe Ditën e premte Ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Lindita Nikolla, ishte e pranishme në hapjen e Konferencës “Modeli i Kombeve të Bashkuara për Shqipërinë 5”, ceremoni e zhvilluar në ...
  Posted Feb 23, 2014, 5:25 AM by Zyra Arsimore Kolonjë
 • MATURA SHTETËRORE: Sfidat e Gjeneratës Tjetër Fjala e Ministres së Arsimit dhe Sportit në takimin me nxënësit e shkëlqyer për reformën në sistemin arsimor: Kam filluar të punoj si mësuese e matematikës në vitin 90-të ...
  Posted Feb 23, 2014, 5:19 AM by Zyra Arsimore Kolonjë
Showing posts 1 - 4 of 4. View more »