ΜΟΡΣΙΜΟΝ ΗΜΑΡ

(Ημέρα Θανάτου) 


Το συγκρότημα υφίσταται από τον Απρίλιο τού 2003 ,έχοντας αλλάξει αρκετούς μπασίστες. Έχουμε κάνει live στο “Rodeo”, ”Στον Αέρα” , στο ”AN” και στο“ΤΝΤ”. Έχουμε ηχογραφήσει στο studio “Live” τις διασκευές που παίζουμε κάνοντας έτσι ένα demo για να κλείνουμε live. 


Τους στίχους και τη μουσική ,τα γράφει ο Δημήτρης ,και από εκεί και πέρα προσθέτει ο καθένας το ύφος του. Οι στίχοι αναφέρονται σε διάφορα θέματα ,όπως : φαντασία , αγώνα ,κοινωνία ,σχέσεις κλπ…Η μουσική είναι ένα κράμα rock και άλλων στοιχείων (punk, metal, ethnic κ.ά.), προσπαθώντας με τις σωστές αναλογίες να εκφραστούμε και να πετύχουμε ένα καλό μουσικό αποτέλεσμα.

 

Μόρσιμον Ήμαρ 

 Νέα

Live στο Underworld (6/4/2006 - Πάνος Σ.)

Ωραία εμπειρία... Λίγος ο κόσμος. (Ας μην αρχίσουμε το χώσιμο... όχι για τον κόσμο, αλλά για άλλα θέματα - βλέπε τιμή εισιτηρίου). Μας άρεσε και περάσαμε ωραία και για τις πρόβες που κάναμε (με εμένα σαν καινούριο μπασίστα) τα πήγαμε πολύ καλά! Φωτογραφίες έχουν ανέβει...

Ευχαριστούμε όσους ήρθαν, τους φίλους μας, τις υπόλοιπες μπάντες και το Νικόλα για την "αφήγηση" στο τραγούδι μας "Αντίγραφο Ανθρώπου". 

I'm out, peace... 
Panos

Μέλη και Φωτογραφίες (4/4/2006 - Πάνος Σ.)

Τελικά βρέθηκε ο χρόνος, προστέθηκαν φωτογραφίες και μια μικρή περιγραφή για τα μέλη. Έτοιμοι τώρα για το αυριανό live στο Underworld.

Till then... peace
Panos


Σελίδα (4/4/2006 - Πάνος Σ.)

 Αυτή τη στιγμή, υπάρχει η σελίδα μας στο Rock-Underground. Ελπίζουμε σύντομα να μεταφέρουμε το υλικό μας εδώ και σιγά σιγά να αγοράσουμε κι ένα domain, να φτιάξουμε και μια ΔΙΚΙΑ μας σελίδα (όχι όπως θέλουν οι άλλοι...). Για την ώρα  σας αφήνω με τις παρακάτω συναυλίες και άμα ξεπήξω από τη δουλειά, θα ανεβάσω κι άλλα.

A la mierda... ;)
Panos 

 

Συναυλίες (13/5/2006 -Πάνος Σ.)

Κυριακή 28 Μαϊου 2006 @ Sold Out (Τιμοθέου 2 - Παγκράτι) @ 22:00
10 € 

Μόρσιμον Ήμαρ
 SOLD OUT
ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ

Κυριακή 21 Μαίου 2006 @ Στον Αέρα @ 21:00
6 €

Μόρσιμον Ήμαρ
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ
RE SOUND
SOUND ABUSE

Τετάρτη 26 Απριλίου 2006 @Rodeo @21:00
€ 6 με μπύρα

Από τα... σπάνια πλέον είδη καλου ελληνόφωνου πανκ... με στόνερ εκπλήξεις...  

 Μόρσιμον Ήμαρ
Αρχή Του Τέλους
Σ.Α.Μ.
ΟΥΣΤ 
Guest - DUENDE

Ανεξάρτητο Punk Rock Live
Τετάρτη 5 Απριλίου 2006 @ UNDERWORLD @ 21:00
€ 10 με ποτό  

Μόρσιμον Ήμαρ
Day Off
Once in a lifetetime
J. Allen 

 


 

Αρχή 

Μέλη

(Left to Right) 

Μουσική 

Φωτογραφίες

Προηγούμενα Live