Köszöntés / Welcome to

Megosztások

Facebook Twitter

Örülök, hogy meglátogattad a honlapomat. Így megoszthatom Veled az érzéseimet a képeimen és verseimen át...

Amikor 1998-ban kómába estem, azt mondogattam öntudatlanul, hogy negyven, negyven... Annyi idősen érhettem el az évezred váltást. Vártam, hogy a 2000. év változást hoz számomra is. Így is lett!

A sors az egyik kezével elvett tőlem: lélegeztetőgépre kerültem és azóta azzal élek egy kórház Légzésrehabilitációs Osztályán. Jelenleg a Korányiban...

A sors a másik kezével viszont adott: elkezdtem el festeni, rajzolni és verseket írni. Az alkotás ad erőt a mindennapok fájdalmainak elviseléséhez.A sorsom szomorú, mégis az élet derűs oldalát szeretem ábrázolni, mert rám is hatnak az elkészült művek vidám színei.

Amikor már annyi festményem, rajzom és versem összegyűlt, hogy érdemes volt bemutatni, akkor készítettem el ezt a honlapot. Az előző, egészségesebb életemben számítógép programozó voltam. Igy szerencsésen be is mutathatom ezen az oldalon....

Festményeimet akrillal és olajjal, rajzaimat pasztellel és szénnel készítem. A festményeimből képeslapot küldhetsz és háttérképet is letölthetsz.

Olvashatod verseimet egyenként vagy egymás után, kronológiai sorrendben. Meghallgathatod 4 versemet Semes-Bogya Eszter megzenésítésével.

Remélem annyi örömöt okoznak Neked a képeim és a verseim, mint nekem az elkészítésük okozott. S az, hogy betegen megtalálhattam az életem célját és értelmét...

I'm glad that you have visited the website, so you can share with you my feelings through my paintings.

Fifteen years ago due to the progression of my medical condition I was not able to walk I could only use my hands. So that I had to give up my job and I started to paint self-educatedly.

Since then creating is the activity that helps me to raise above the everyday challenges and makes me happy. This is the sense and goal of my life. Sometimes my life seems to be with no outlook so I consciously demonstrate the contrary. By this the joyful colors and calm serenity of my paintings reflect on me.