Beta

(Megjegyzés: a zsetonQkac jelenleg még fejlesztés alatt áll, de az aktuális béta változatot már bárki kipróbálhatja.)

Korábban a játékok fő célja szórakoztatás volt. Mára egy szerteágazó iparággá nőtte ki magát, több milliárd dolláros projektekkel, híres színészekkel és zenészekkel a stáblistán. A zsetonQkac visszatér a gyökerekhez: újra a játékos kerül a középpontba, egy tényleges kihívást jelentő, múltból merítő csodálatos játékban.

A játék neked egy fillérbe sem kerül, teljesen ingyenes!

A zsetonQkacban nincsenek küldetések. Az egyetlen cél a zsetonok begyűjtése, melyeket a játékban egy dollárjel ($) szemléltet. A zseton - miképpen a Qkac is - folyamatosan villog, igazán könnyű célpont!

Tervben vannak új játékmódok is, melyek a közeljövőben megvalósulhatnak.

A játék grafikájára nincs jobb szó: egyszerűen fantasztikus. Hihetetlen színek és lélegzetelállító effektek jellemzik. Bár nem ez a lényeg, de csak a külsőségekkel több órányit foglalkoztam, mint amennyi idő alatt megdöntöd a saját rekordom a saját játékomban.

Érdekesség: a menüben látható Qkac tényleg mindig más színben pompázik. Többen, mint a szivárvány!

A zsetonQkac összesen 5 nehézségi szintet kínál, így az alkalmi játékosok és a tapasztalt veteránok is megtalálják a számukra legnagyobb élvezetet nyújtó kihívást. A különböző nehézségek között tényleg van különbség: próbáld ki a játékot 1-es és 5-ös szinten is és tapasztalt meg a különbséget!

Ha tetszett, kérlek oszd meg a barátaiddal is!

Segítség és hibajelentés

Hibajelentés: küldj e-mailt >>IDE!<<

Irányítás:

Játékban: a W, A, S, D billentyűk segítségével irányíthatod a Qkacot. Minden más billentyű megnyomására a játék automatikusan véget ér.

Nehézségi szintek: nyomd le a megfelelő billentyűt a kívánt nehézségi szint kiválasztásához, majd üss ENTER-t.

Menü:

I

N

Igen, új játék indítása.

Nem, kilépés.