Siol pokal - turnir v malem nogometu

Igrate mali nogomet? Imate ekipo prijateljev, s katero boste pometli s konkurenco in si skupaj ogledali finale UEFA Lige prvakov v živo? Prijavite se in se na enem izmed trinajstih turnirjev po vsej Sloveniji potegujte za bogate nagrade, vključno z obiskom finala Lige prvakov 2014 v Lizboni za najboljšo ekipo.

S tekmovanjem in navijanjem na SiOL POKAL-u podpirate tudi družbeno-odgovorno noto projekta. Telekom Slovenije bo namreč v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije dečkom in deklicam, varovancem Botrstva pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, omogočil nepozabne poletne nogometne počitnice v Kranjski Gori. Nogometne trike bosta mladim predstavila tudi ambasadorja projekta, Marinko Galič in Sašo Udovič.

Pustovanje

Poteka v športni dvorani Kodeljevo že deseto leto zapored. Na vsaki prireditvi gostimo okoli 2000 otrok vrtcev in šol. Vse pustne šemice  nagradimo s krofom in sokom in poskrbimo za dobro animacijo in zabavo vseh prisotnih.

Druge prireditve

Z otroki in mladimi se redno podajamo v kulturne hrame, kino-dvorane in podobno. Predvsem tistimi, ki jim starši tega ne morejo omogočiti. Zato smo veseli vsakega povabila posebej!

Fajn Teater

Je gledališka skupina animatrojev, vzgojiteljev in spremljevalcev otrok-prostovoljcev ZPM Ljubljana Moste Polje. Svoje izjemne talente so naši animatorji sestavili v gledališko skupino, ki s čisto svojimi avtorskimi igricami želi zabavati otroke in mlade na letovanjih, taborih, po šolah in vrtcih. Z veseljem pridemo razvedriti tudi vam!

Polžje igre

Z veseljem sodelujemo z Moščanskimi vrtci pri organizaciji in izvedbi prireditve-kjer je več kot 130 aktivno sodelujočih otrok Vrtcev Jarše, Miškolin, Oton Župančič, Pedenjped in Zelena jama. Same igre predstavljajjo krepitev psihofizičnih zmogljivosti in motorike že v zgodnjem otroštvu. Otroci svoje spretnosti in iznajdljivost izrazijo v različnih prijetnih tekmovalnih panogah.. Tekmovanje pa poteka med vsemi moščanskimi vrtci, v športni dvorani Kodeljevo. Na prireditvi pa niso zgolj nastopajoči. Več sto navijaških klubov posamičnih moščanskih vrtcev spodbuja svoje vrstnike v spretnostih – vzdušje pa je tako navijaško in navdušujoče, da je primerljivo s čisto pravimi olimpijskimi igrami!

Revija pevskih plesnih skupin

Poteka v sodelovanju z vodstvi moščanskih vrtcev. V njih učitelji in učiteljice otrokom že v najnežnejši dobi odkrivajo in razvijajo dane talente. In jih pripravljajo, da skupno zapojejo pesmi in odplešejo plese. Na javni prireditvi, kjer lahko njihovo izvirnost najbolj kritično ocenjujejo tudi starši.
Ogled fotografij