Projekti‎ > ‎

Mladi junaki

Mladi Junaki uresničujejo idejo o tem, da ima vsak edinstven talent in potencial, ter ustvarjajo okolje, ki mladim omogoča, da ga odkrijejo in razvijejo. Pot do tega cilja mladostnike skupaj s člani Global Shapers Community Ljubljana vodi skozi razna slovenska podjetja. Ta so v svojem delovanju zelo različna, vsem pa je skupna zgodba o uspehu, ki so jo pripravljeni deliti z drugimi. Druženje vsak mesec popestrijo družabni dogodki, kjer ne manjka zabavnih aktivnosti, sproščenih pogovorov in zanimivega dogajanja.

O PROJEKTU MLADI JUNAKI

Vaš prispevek za nov začetek

S projektom Mladi Junaki mladostnikom skozi mesečna srečanja pomagamo razviti njihov talent in potencial. V sklopu formalnih srečanj jim želimo pokazati razne študijske in karierne priložnosti. Z obiski različnih podjetij in organizacij spoznavajo posamezne poklice in oblike dela, prav tako pa mladi dobijo priložnost spoznati zaposlene v podjetju in slišati njihovo zgodbo o uspehu.

#1 MENTORSKI PROGRAM

Svetovanje in podpora s strani članov Global Shapers Ljubljana in sodelavcev ZPMS, ki tvorimo dinamično mentorsko skupino, z znanjem in izkušnjami iz raznih področij.

#2 INDIVIDUALNI PRISTOP

Delo skozi majhne skupine omogoča, da je vsakemu posamezniku namenjem čas, kjer lahko dobi odgovore na svoja vprašanja in pomoč pri poklicni usmeritvi.

#3 KARIERNI RAZVOJ

Za mlade ustvarjamo okolje, kjer lahko dobijo usmeritev za prihodnje izobraževanje oziroma uporabne nasvete za nadaljevanje že začrtane poti.

#4 AKTIVNOSTI Z NAMENOM

Zabavo in druženje združujemo z aktivnostmi, ki spodbujajo samostojnost, krepijo individualne talente in razvijajo posameznikov potencial.

#5 UČENJE SKOZI PRAKSO

V sodelovanju z raznimi slovenskimi podjetji ponujamo mladim srečanja z najrazličnejšimi poklici, kjer bodo lahko iz prve roke spoznali njihov vsakdan.

#6 MOŽNOST ŠTIPENDIRANJA

Na poti odkrivaja in razvoja talentov omogočamo dodatno izobraževanje in izpopolnjevanje s strokovnjaki iz različnih področij.

GLOBAL SHAPERS

Global Shapers Community Ljubljana je del svetovne organizacije Global Shapers Community, ki pod okriljem World Economic Foruma združuje mlade posameznike, ki želijo prispevati k boljši družbi skozi projekte in iniciative, usmerjene k lokalni skupnosti. SPLETNA POVEZAVAKONTAKT

LOKACIJA
Cankarjeva 3, 1000 Ljubljana

EMAIL
info@globalshapersljubljana.org

TELEFON
0038640 908 479

DRUŽABNA OMREŽJA
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM

PARTNERJIDigitalna agencija
D/WEB

KONTAKT: WWW.DWEB.SI