Novice‎ > ‎

VABILO NA USPOSABLJANJE ZA IZVEDBO DELAVNIC DOBRO SEM

objavljeno: 17. nov. 2017 03:41 avtor: Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje
Vabimo vse zainteresirane, da se prijavijo na izobraževanje za trenerje v programu DOBRO SEM. Namen izobraževanja je vzpostavitev nacionalne mreže trenerjev za krepitev duševnega zdravja ranljivih skupin. Trenerji bodo skozi podporne skupine v lokalnih okoljih predajali znanje posameznikom iz ranljivih skupin. Program sofinancira Ministrstvo za zdravje RS.

V programu DOBRO SEM, ki že drugo leto zapored poteka pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, želimo implementirati celovit program preventivnih vsebin psihosocialne pomoči. Program je namenjen ozaveščanju, izobraževanju in treningu ranljivih skupin posameznikov, s pridobljenimi veščinami pa bodo lažje sami vplivali na svoje duševno zdravje in dobro počutje, ga vzdrževali in varovali.

Trenerji boste podporne skupine izvajali v vaših lokalnih okoljih in skozi njih zmanjševali socialno izključenost. Skupine boste organizirali samostojno in z njimi izvedli 12 tedenskih delavnic, tekom izvajanja pa boste imeli na voljo supervizijo s strani nosilca programa.

Potrebno znanje za vodenje izobraževalno podpornih skupin boste dobili na Vikend delavnici programa DOBRO SEM, ki bo potekala od 12. do 14. januarja 2018 v Večgeneracijskem centru Skupna točka, Zaloška cesta 54, 1000 Ljubljana.

TRAJANJE: 16 ur treninga. Vikend delavnica se prične v petek, 12. 01. 2018, ob 15. uri, in se zaključi v nedeljo, 14. 01. 2018, ob 15. uri.

LOKACIJA: Večgeneracijski center Skupna točka, Zaloška cesta 54, 1000 Ljubljana

KOTIZACIJA: Brezplačno

ŠTEVILO UDELEŽENCEV: 30 udeležencev

POGOJI ZA PRIJAVO: Poslan kratek življenjepis ter motivacijsko pismo (največ pol strani).

rok oddaje prijave: Prijave zbiramo do 15. decembra 2017 na e-naslov: dobro.sem@zpmmoste.net

Potrditev o vaši udeležbi in urnik delavnice boste prejeli po elektronski pošti.

Comments