Novice‎ > ‎

ORIGINALNA NOGOMETNA DRESA REAL MADRIDA IN JUVENTUSA NA DOBRODELNI DRAŽBI!

objavljeno: 24. maj 2017 03:52 avtor: Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje   [ posodobljeno 24. maj 2017 03:58 ]

Z nogometom izboljšujemo življenje.

Želite imeti doma dres svojega najljubšega nogometnega moštva in hkrati omogočiti otrokom iz socialno ogroženih družin, da preživijo del poletnih počitnic na morju?
Predstavnik Zveze nogometnih sodnikov Slovenije Jure Praprotnik je Svetu na Kanalu A v imenu sodnikov daroval nogometna dresa Real Madrida in Juventusa, dresa moštev, ki se bosta 3.6. 2017 v Cardiffu spopadli  v finalu Lige prvakov.
Dres Real Madrida je iz tekme osmine finala letošnje lige prvakov med Realom in Napolijem, dres Juventusa pa izhaja iz tekme skupinskega dela lige prvakov med ekipama Manchester City in Juventus. Oba dresa imata še poseben pomen, saj ju je naša sodniška ekipa Damirja Skomine na tekmah prejela v spomin, vsi skupaj pa so se ju odločili darovati za dober namen.
V uredništvu Sveta smo se odločili, da bomo izkupiček od dražbe, na kateri bomo dražili oba dresa, podarili v dobrodelne namene. Dobrodelna in družbeno odgovorne aktivnosti so namreč stalnica Sveta na Kanalu A, nogometne zveze, kakor tudi vseh članov nogometne družine. V to družino sodijo tudi sodniki, ki so v preteklosti že večkrat stali ob strani tistim, ki potrebujejo pomoč. Tokrat bosta Zveza nogometnih sodnikov Slovenije in Svet na Kanalu izkupiček od dobrodelne dražbe namenila Zvezi prijateljev mladine Ljubljana – Moste. 
Tako bomo uresničili slogan: Z nogometom izboljšujemo življenje. 
Eno od desetih pravil svetovne nogometne organizacije FIFE na področju fair playa je med drugim tudi: Z nogometom izboljšaj svet. Nogomet ima neverjetno moč, ki jo lahko uporabimo za to, da izboljšamo svet. Za promocijo miru, enakosti, zdravja in izobrazbe za vsakogar.

Izboljšajmo svet skupaj! 
Sodelujte v dobrodelni dražbi in pošljite:
Za dres Real Madrida: SVET R znesek na 6446
Za dres Juventusa: SVET J znesek na 6446
Izklicna cena za posamezni dres je 250 EUR.