Novice‎ > ‎

Napovednik dogodkov v VGC Skupna točka - november '17

objavljeno: 9. okt. 2017 05:28 avtor: Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje   [ posodobljeno 16. okt. 2017 03:53 ]
Meseca novembra vas na programu Skupne točke čaka kar nekaj novosti. Ponovno bomo pričeli z urami joge, čaka nas kar nekaj interaktivnih delavnic, peka slaščic, gledališki krožek Fajn teater in še mnogo aktivnosti za mlajše in starejše uporabnike. Programu in novostim lahko sledite tudi preko spletne povezave in Facebook strani.

16. 11. 2017 ob 17.00: »Kakšen je pa tvoj prvi korak?« - delavnica Dober stik

Na delavnici »Kakšen je pa tvoj prvi korak?« bomo preko številnih praktičnih vaj in intenzivnega interaktivnega dela spoznali, zakaj si je v življenju potrebno postavljati cilje, kako nas naša omejujoča prepričanja ovirajo pri doseganju zastavljenih ciljev in kako zelo je pomembna prava tehnika postavljanja ciljev, saj v nasprotnem primeru le-ti ostanejo sami sebi namen, v našem življenju se nič ne premakne, mi pa se vztrajno sprašujemo, zakaj tičimo na mestu. Osvojili bomo praktične veščine, ki jih boste že naslednji dan lahko učinkovito umestili v vsakodnevno funkcioniranje v domačem in poslovnem okolju.

Delavnica je brezplačna, prijave pa zbiramo na mail skupna.tocka@zpmmoste.net ali na telefon 040/760-515.

20. 11. 2017 ob 17.00: Safe.si: »Varna uporaba interneta« 

Vzemite si uro časa, da odkrijete kako čim bolj varno »veslati« po internetu in se znebite tistega neprijetnega občutka, da bi si morali enkrat res pogledati kje se lahko skrivajo nevarnosti, preden se nam kaj neprijetnega pripeti. In to ne samo nam, ampak tudi našim otrokom, vnukom, babicam, dedkom. Otroci in najstniki običajno povsem brezskrbno uporabljajo nove medije, saj so vendar zrasli z njimi. Ne zavedajo pa se, da se je potrebno tudi tu naučiti nekaj osnovnih pravil kako se izogniti morebitnim težavam. Kaj pa vi - poznate »Selfizem«, »Sekstanje« in »Smobije«? Kaj pa razne spletne prevare, ki lahko nepoučenim stanjšajo denarnico? V tej uri seveda ne boste izvedeli vsega o varni uporabi interneta, a med drugim se boste zagotovo naučili prepoznavati prevarantske vzorce in tudi tega, kako se o uporabi interneta in novih tehnologij pogovarjati s svojim otroki.

Prijave na delavnico o varni rabi interneta sprejemamo na mail skupna.tocka@zpmmoste.net
Ċ
Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje,
23. okt. 2017 00:58
Comments