Novice‎ > ‎

L'Oreal ponovno pomagal ustvarjati lepši svet

objavljeno: 18. jul. 2017 12:44 avtor: Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje   [ posodobljeno 18. jul. 2017 12:49 ]
Minuli petek, 14. julija, so zaposleni v L'Orealu Slovenija svoj službeni čas že 8. leto zapored v celoti posvetili prostovoljstvu. Dan, ki poteka pod sloganom »Vsi igramo pomembno vlogo«, so preživeli v Večgeneracijskem centru Skupna točka v Ljubljani, ki ga je Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje zasnovala skupaj s Slovensko filantropijo in si prizadeva pomagati pri socializaciji najbolj ranljivih skupin.

 “Iskreno smo hvaležni, da nam zaposleni v L’Orealu Slovenija podarjajo svoj čas in ideje za lažje uresničevanje projektov. V prostoru niso pustili le svojega pečata, temveč tudi ljubezen in toplino, ki so ju vložili v delo,”  je povedala Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste-Polje. Prostovoljci iz L’Oreala Slovenije so v prostorih centra očistili in zaščitili kovinske rešetke na oknih, izdelovali stole in vrtiček iz lesenih palet, poslikali okna … Ob tem pa Zvezi ob dnevu prostovoljstva donirali tudi opremo, ki bo dodatno popestrila preživljanje časa v Skupni točki. V Večgeneracijskem centru Skupna točka na Zaloški cesti v Ljubljani namreč potekajo različne delavnice za kakovostno preživljanje prostega časa in aktivno učenje v vseh življenjskih obdobjih.

 L'Oreal je dan prostovoljstva prvič izvedel leta 2010, in sicer v vseh državah, kjer posluje. Na ta dan se lahko vsi zaposleni, tudi v Sloveniji, udejstvujejo v prostovoljskih aktivnosti. V preteklih letih se je L'Oreal v Sloveniji povezal z mnogimi organizacijami, z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje pa so zaposleni v L'Orealu pomagali že pri urejanju počitniškega doma v Kranjski Gori in Zambratiji.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki so zavihali rokave in pomagali ustvarjati, ter smo veseli, da so v nas prepoznali kredibilnega partnerja.