Novice‎ > ‎

Dobrodelna akcija Deželak=Junak. Ekipa Radia 1 v Zambratiji!

objavljeno: 30. avg. 2018 00:24 avtor: Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje   [ posodobljeno 31. avg. 2018 05:28 ]
Ekipa Denis Avdić Showa je obiskala kolonijo otrok v Zambratiji in jim polepšala še zadnji počitniški dan, preden bo zopet treba sesti v šolske klopi. Veliko je bilo otrok, ki so po zaslugi Deželaka končno lahko odšli na morje ali ga celo prvič videli.
''Z namenom nosim sončna očala, ko pridem sem, da se ne vidi, kakšna jokica sem'' je dodal ganjeni Miha, ko je videl, koliko presrečnih otrok je okoli njega.
V sklopu dobrodelne akcije DEŽELAK=JUNAK je Miha v sedmih dneh z rikšo prekolesaril skoraj 500 kilometrov in z zbranimi denarnimi sredstvi osrečil več kot 600 otrok.
Obiska jutranje ekipe so se zelo razveselili in jih toplo sprejeli. Solza, smeha in dobre volje ni manjkalo. Miha, Denis in Anja so tako postali njihovi junaki, nato pa so z njimi plesali, peli ter nenazadnje delili tudi objeme. Sreča otrok je bila neopisljiva in to je vse, kar na koncu dneva pričakuješ.

Vir: https://www.radio1.si
https://youtu.be/r4K0lfbCm50