over ZOOEMM

Reacties van opdrachtgevers:

Eva: "Ronald heeft prachtige, sfeervolle zwart-witfoto's van mijn bruiloft gemaakt. Hij heeft oog voor spontane momenten en legt ze vast zonder storend aanwezig te zijn. De perfecte herinnering aan een bijzondere dag!"


Leo: "

Ronald is een verbluffend goede fotograaf. Zijn zwart-witreportage van ons huwelijk is krachtig en persoonlijk. Onze gasten praten bijna nog vaker over de foto's dan over de bruiloft zelf! De foto's geven de sfeer van de dag perfect weer, wat een mooie herinnering!"

Walco & Laura: "De mooiste dag van ons leven, wist Ronald perfect over te brengen op de gevoelige plaat. Vanaf de eerste keer dat hij zich voorstelde tot het moment dat hij als een van de laatste ons huwelijksfeest verliet, liet Ronald zien wat vakmanschap en betrokkenheid is. Wij zijn niet anders dan lovend over zijn bijdrage aan onze bruiloft en de prachtige foto's die het ons heeft opgeleverd."Over mezelf
Al enkele jaren fotografeer ik, Ronald Huizer, als freelancer bruiloften en feesten. Eerst alleen voor vrienden en bekenden, nu voor iedereen. 
Bij Statief in Utrecht heb ik verschillende fotografie cursussen gedaan die ik van harte kan aanbevelen.  

Over ZOOEMM
Met ZOOEMM doe ik zowel kleur als zwart-wit fotografie. Ook in het digitale tijdperk blijft het zwart-wit beeld krachtig en een heel bijzondere vorm om events, speciale momenten* en feesten in beeld vast te leggen. 

Met de nieuwste digitale technieken en lichtgevoelige lenzen zijn ook bij slechte lichtomstandigheden nog steeds goede opnames mogelijk. Flitsen kan in die situaties wel helpen om het onderwerp goed uit te lichten, maar probeer ik toch te voorkomen om een natuurlijk mogelijk moment te behouden.

*Speciale momenten:
Bruiloft, afstudeerfeest, verjaardag, jubileum, productlancering, bedrijfsuitje, begrafenis, crematie, afscheidsdag, gala, dansfeest, beachparty, familiedag, concert, optreden, etcetera.