Hoe kan ik eigen bedrijf beginnen?

Welkom bij Ziraad.

Ziraad helpt u gratis bij het opzetten van een eigen bedrijf. Als u al tijden rondloopt met het plan "ooit eens een eigen bedrijf te beginnen", kunt u het beste nu gelijk contact met ons op te nemen.

Wij helpen u namelijk actief. Zo kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld een fax of kleuren laserprinter. Of ons netwerk voor kennisvraagstukken. Zelfs een representatieve zakenauto is mogelijk om goed voor de dag te komen bij een belangrijke afspraak. Of we helpen met de voorbereiding van die afspraak.

Het belangrijkste is natuurlijk advies. Alle begin is moeilijk, omdat het onbekend en onzeker is. De belangrijkste vraag is: Hoe moet ik beginnen?

Volgens ons is er geen pasklare oplossing die in alle gevallen werkt. Iedere zaak is uniek. Ziraad helpt daarom niet met alleen algemene tips of adviezen. Ziraad helpt met het starten van uw eigen bedrijf door de zaken aan te pakken en u te wijzen op de valkuilen. Zo kunt u deze vermijden. De helft van de starters zien zich binnen 5 jaar zich gedwongen hun onderneming weer te staken. Een goed begin kan dit voorkomen. Verder kunnen wij helpen bij het vinden van startkapitaal, het opbouwen van een klantenkring, het opzetten van een goed werkmodel, het vinden van de juiste leveranciers, berekenen van uw tarieven, enz. 

Ziraad kan echter ook van dienst zijn om bestaande markten en/of producten te vernieuwen.

Op onze site zullen we de komende tijd veel tips publiceren zodat u zich op het ondernemerschap kunt voorbereiden of uzelf er verder in verdiepen. Deze tips geven wij gewoon weg, omdat wij weten dat de weg kennen zeker niet hetzelfde is als de weg bewandelen. 

Om de juiste weg daadwerkelijk op te gaan kunt u beter contact met ons opnemen;
Artikel:
Subpagina''s (1): Verklarende woorden A-Z