Vinsmagning

Eksklusiv vinhygge

Zingoni Vini tilbyder vinsmagninger med en engageret præsentation af vinene som vi smager på. I præsentationen taler jeg om druernes oprindelse, vingården og dens produktion samt en masse forbavsende fakta. Min uddannelse i det kulinariske startede helt tilbage fra jeg bare var en stor teenager, så for mig vil det være helt naturligt at akkompagnere vinene med lækre importerede italienske delikatesser. 

 

Vinsmagning egner sig til alle former for arrangementer, som del af firmafester, konferencer, foreninger, polterabends, herre- og dameaftener, fødselsdage eller en hyggelig aften med vennerne. Fantasien har ingen grænser.

Inviter derfor dine venner, kollegaer eller familie til en dejlig smagsoplevelse og inspirerende aften – ud af huset eller hvor det passer dig.

 

Vi skræddersyr din vinsmagning og vægter det tema der passer dig og dit selskab.

Eksempler på temaer:

  • Samspillet mellem vin og mad.
  • Druerne og produktion af vinene.
  • Biodynamiske vine.
  • En bestemt vingård og området omkring.
  • Vi kan finde det bedste af det bedste frem. 

Såfremt det har fanget din interesse, er du velkommen til at kontakte Zingoni Vini. Vi kommer gerne ud til en individuel samtale uden yderlige omkostninger, for at drøfte dine tanker om hvordan netop din vinsmagning skal være.

 

Er I en café, en restaurant eller et hotel, der gerne vil lave en unik aften for jeres kunder. Så er også I velkomne til at kontakte Zingoni Vini, vi laver gerne individuelle aftaler med kokken, så vinene matcher netop jeres serveringer.

 

 

Professionel Diplom-uddannelse

- Hvis du er interesseret i et længere forløb med mere dybdegående information.

Derfor vil Zingoni Vini gerne gøre opmærksom på, at vi er blevet partner med foreningen Sommelier Association Denmak (SAD), som tilbyder sommelier Diplom-uddannelsen fra Associazione Italiana Sommeliers (A.I.S.). A.I.S. er den absolut mest anerkendte sommelier uddannelser i Italien. A.I.S. er en del af et større netværk af foreninger i hele verden: Worldwide Sommelier Association (WSA).