ФОТО ГАЛЕРИЈА
 

 ПОЧЕТНА

ЗА НАС

ПРОГРАМА ЗА РАБОТА

КОНТАКТ

ФОТО ГАЛЕРИЈА

ДОКУМЕНТИ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

БИБЛИОТЕКА

ЕГИПЌАНИ ДОКАЖАНИ ВО СВОЈАТА ПРОФЕСИЈА 

Седмо изборно собрание на Здружението на Египќаните  на Македонија 

 

   Работно Претседатлство: Уке Дмироски, Моника  Комина и Селма Зејнел

 

  Поздравен говор на Градоначалникот на Охрид             г. Александар Петрески

 

Мирјана Секуловска - Пратеник во Собранието на Рпублика Македонија

 Делегатите на изборното собрание

 

  

  

 

Новоизбраниот Претседател - Хермин Рапоски


 ИЗБЕРИ ГАЛЕРИЈА

СЕДМО ИЗБОРНО СОБРАНИЕ 

ФУДБАЛСКИ ТУРНИР 2007 ГОДИНА

 МЛАДИТЕ ОД ОХРИД СЕ ЗДРУЖИЈА

КУД „НЕФРЕТИТИ“ ОД ОХРИД  

КУД „НЕФРЕТИТИ“ НАСТАП НА БАЛКАНСКИОТ ФЕСТИВАЛ