КОНТАКТ
 

 ПОЧЕТНА

ЗА НАС

ПРОГРАМА ЗА РАБОТА

КОНТАКТ

ФОТО ГАЛЕРИЈА

ДОКУМЕНТИ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

БИБЛИОТЕКА

ЕГИПЌАНИ ДОКАЖАНИ ВО СВОЈАТА ПРОФЕСИЈА 

 

 ЗДРУЖЕНИЕ НА ЕГИПЌАНИТЕ НА МАКЕДОНИЈА

ул. „ Димитар Влахов“ број 14   IV спрат

6000 Охрид, Република Македонија 
телефон/факас: + 389 46 260 820

 

e -mail:  zem2009@gmail.com


Лице за контакт: Хермин Рапоски