Zelf Cammen, chatten via webcam.


 

 

Zelf cammen net zoals deze onderstaande meiden ?

Wil je ook flink bijverdienen met sex dan is dit misschien wel een goed begin.

Zonder echt contact te hebben met een klant kun je veel bijverdienen met sexcammen.

 

 
Dit is een voorbeeld van hoe de klanten jou te zien krijgen.
Als er een bezoeker in een webcamdame geïnteresseerd is, hoeft hij alleen maar op de foto te klikken om ze te zien.
 

Wil je veel geld verdienen als webcam model, lijkt het je wat om te webcammen ?

Lees verder wat je nodig hebt en wat de verdiensten zijn.

 

Zelf cammen is makkelijk geld verdienen !

 

Als jij geld wil verdienen met je computer, vanuit je eigen huis. Erotisch webcammen is een vrijblijvende en makkelijke manier om via internet flink geld te verdienen op het moment dat jij er tijd voor hebt. Wil jij zelf geld verdienen door sexy te wezen achter de webcam  ? Cammen is makkelijk, iedereen kan een cammeisje zijn. Met je computer en een webcam kun je betalende bezoekers entertainen met een opwindend gesprek en een erotische show. Hoe vaker je online bent, hoe meer bezoekers er binnenkomen en hoe meer je verdient. De bezoekers vinden het opwindend om geil te chatten met gewone vrouwen.

 

Ik heb er geen ervaring mee !

Beelden van jezelf via een webcam naar bezoekers sturen. Deze beelden kan je met jouw prive chatbox zelf zien op je scherm. Bezoekers die aanwezig zijn op de webcamsite’s betalen om naar jouw live webcam beelden te kijken en met je te chatten. De bezoeker betaalt hiervoor per seconde dat hij of zij naar je kijkt. Voor elke bezoeker die jouw webcambeelden / chatbox bezoekt ontvang je een vast bedrag per minuut. Hoe meer minuten je per maand maakt, hoe meer je verdiend. In het begin kan het wat lastig zijn om de juiste draai te vinden, zeker als je nog geen ervaring hebt in de erotiek. Maar als je er eenmaal in zit, merk je hoe verslavend het is om zo goed te verdienen, en dagelijks bekende en nieuwe mensen op de cam te krijgen.

 

Wie komt er zoal kijken ?

Net als bij andere erotiek geldt: iedereen doet 't. Je loopt dus net zo makkelijk een zwemleraar tegen het lijf als een bedrijfs directeur, bakker, advocaat, caféhouder of een huisman. Van alle leeftijden, vanuit alle landen. Je klanten zijn zo divers als het leven zelf.

 

Wat als mijn buurman of familie mij herkend ?

Je kan er voor kiezen om je gezicht niet te laten zien als je dat niet wenst, er zijn zelfs meisjes die cammen met een masker op. Maar ik kan je gerust stellen veel mensen lopen niet te koop met hun sexuele dromen of verlangens. De meeste mensen zullen je er niet over aanspreken omdat ze dan toegeven dat ze zulke site's bezoeken en dat willen ze niet geweten hebben !

 

Wat heb ik allemaal nodig ?

Alles wat je nodig hebt, heeft de gemiddelde computergebruiker al in huis: een goede computer, een redelijk snelle internet-verbinding en een webcam. Als je nog geen webcam hebt, kun je die bij iedere computerzaak halen. Een Logitech Pro 4000 wordt algemeen het meest gebruikt en heeft ook de beste beeldkwaliteit. Ze zijn tegenwoordig héél goedkoop. Zorg er ook voor dat je de laatste versie van Internet Explorer download / installeer gebruikt. Je hebt ook de Adobe Flash plugin download / installeer nodig voor Internet Explorer die er meestal al inzit.

 

Hoeveel kan ik verdienen ?

Hier draait het natuurlijk allemaal om: GELD! Poen, cash, keiharde euro's. In de Sex industrie kan enorm goed geld verdiend worden. Daarom zeggen we: wie dit eenmaal geprobeerd heeft, wil niets anders meer. Dit is het ideale thuiswerk voor iedere vrouw met lef en gevoel voor erotiek.

In principe zit er geen limiet aan het bedrag dat je kunt verdienen.
Voor elke minuut dat een bezoeker op jouw webcam is ingelogd ontvang je een vergoeding van 0,1785 € (excl BTW) per minuut.

Verdiensten per minuut / bezoeker:  België:  0,1785 €
                                                                 Nederland 0,1785 €

Rekenvoorbeeld: Je bent per dag slechts 1 uur online.
Je hebt steeds 2 bezoekers vanuit België binnen die betalen via telefoon.

Dus: 2 bezoekers x 0,1785 € per minuut x 60 minuten x 30 dagen = 642 € per maand. (excl BTW) Niet slecht hé ?

 

Ik cam reeds bij een ander bedrijf / website, kan ik me hier dan ook inschrijven ?

Geen probleem ! Als je reeds bij een ander bedrijf camt bestaat er een handig programma zodat je geen 2 pc's of iets dergelijks nodig hebt. Het is een zogenaamde camsplitter die ervoor zorgt dat het beeld van je webcam kan uitzenden op meerdere camsite's. Met andere woorden, je hebt maar 1 cam nodig om op meerdere site's uit te zenden of cammen. SplitCam is een virtuele video capture driver die het mogelijk maakt om 1 webcam beeld te verdelen over meerdere webcam site's. Bijvoorbeeld; je hebt een webcam en wilt hiermee op meer dan één camsite tegelijk uitzenden. Met windows is dit onmogelijk want je krijgt dan een melding dat je webcam al in gebruik  is. SpliCam doet precies wat het woord al zegt , hij splitst je webcam beelden en hierdoor kun je op meer site's cammen.

Download Splitcam

 

Splitcam installeren.


Windows geeft je een waarschuwing als je een programma wil installeren dat niet van de hand van de Windows-makers is. klik op doorgaan en het programma zal zich installeren. Het werkt naar behoren.

 

Meld je hier aan !

 

  • Meld je aan en have fun zonder enige verplichting.

  • U bepaalt wat,waar en wanneer.

  • Verdien er een aardig €urootje bij.

  • U camt wanneer u wenst.

  • Is dit 's morgens, 's avonds, ... maakt niet uit.

  • Enkel en alleen als u zin en tijd heeft.

  • U doet voor de cam wat u wil.

  • U bepaalt zelf uw grenzen.

  • U camt thuis, en niet bij ons.

 

LINKS

Bekend van TV !

CamKing.be

LiveWebcamSex.be

SexBeelden.com

SexChat.be

Cam-Chat.be

KutCam.be

Porno.be

SexChat-Webcam-Sex.be

Webcam-Sex.be

Xcam.be

Webcam-Startspot.nl

Webcam-Sex-Chat.MaakJeStart.nl

WebcamSexChat-GooglePages.com

Gedragen-Slipjes.eu